Jump to content

TheBigBadWolf

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

TheBigBadWolf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Sau si mai simplu... Te uiti daca are mufa HDMI... Chinezariile nu au...
  2. oricum poate din euroii aia va da si voua macar un J&P (jinars periculos) (just jokin')
  3. Fiind putin OffTopic... Nu vad rostul prostiilor astora, cu stersul profilelor de Facebook si chestii de gen, care, dupa cum spunea cineva mai sus, constituie niste infractiuni extrem de urate. Stau si ma intreb... Daca tot ai boala pe cineva, nu mai bine iei cheia de roti de la masina (sau alt obiect de gen) si ii faci in control dentar gratuit?... Daca i-l faci bine, nu are curaj sa umble prin tribunale si alte d-astea, cu siguranta... Old school remains the best shit !
  4. TheBigBadWolf

    Metode?

    Pai depinde ce intelegi prin "f*ti viata"... Ai putea incerca topicul "Cum sa-ti terorizezi vecinul", gasesti acolo niste idei tare interesante!
  5. Hackerii RST-Team au anuntat ca au reusit sa sparga CODUL PORTOCALIU de ger si pana la sfarsitul saptamanii il vor face public.
  6. Felicitari initiativelor din toata tara in vederea protestelor ! Din pacate, in zona noastra nu prea are cine sa "iasa in fata" si chiar imi pare rau pentru asta, m-as fi inscris primul. Eu oricum luni am sa fac niste afise "Anti ACTA" si le lipesc prin liceu, totusi, sa existe o mica initiativa, sper sa nu am probleme ulterioare. Inca o data, respect celor ce se implica!
  7. http://www.youtube.com/embed/36AvV2JJEb4
  8. Multumesc wildchild de recomandare, am sa o iau in considerare. Momentan ma axez pe bac, cred ca voi incepe sa iau niste ore suplimentare sau ceva de gen, ca sa reusesc sa il trec cu brio. Oricum de informatica nu ma las, orice ar fi. Mersi si voua baieti de urari
  9. Buna baieti ! Ma numesc Dan, am 17 ani, sunt din Topli?a, un mic orasel de munte, langa Borsec (poate asa va dati seama mai bine). Elev in clasa a 11-a, profil economic. Desi informatica e cea mai mare pasiune a mea, nu am ales profilul mate-info deoarece stau destul e prost cu matematica, dat fiind ca problema e de la baza, e cam greu de remediat. O alta pasiune a mea e muzica (bum-bum, minimal, tech, etc.). Imi pare bine sa ma regasesc printre voi, mi-am facut cont cu intentia de a dobandi cunostiinte noi in domeniu. Sa dea domnul ca relatiile interpersonale dintre noi sa fie numai si numai de bun augur si sa "ne avem ca fratii". Cu respect, Dan
×
×
  • Create New...