Jump to content

ruujke

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ruujke's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Banii nu se fac usor niciunde, nici macar pe internet. Iti dai seama ca e teapa din momentul in care citesti ca ofera 0.5$ pe vizitator, un pret aberant de mare, prea frumos sa fie adevarat. Aveam o perioada in care cautam si eu prostii de genul asta, sau niste PTC-uri, dar din pacate NU se pot scoate bani din asa ceva, cel putin nu foarte usor.
  2. Stai linistit, Facebook nu se gandeste la noi. Ca orice companie, Facebook vinde un produs. In cazul lor, noi, utilizatorii suntem produsul. De ce ar vrea ca utilizatorii sa castige ceva, cand au o gramada de utilizatori care dau like-uri paginilor si fara sa fie platiti, doar din cauza dependentei.
  3. Orice ai face, nu-ti lua acer. Am unul si regret si acum ca l-am cumparat. La cati bani am bagat in el pentru reparatii (doar piese, fara manopera, le-am montat singur) imi mai luam un laptop.
  4. Nu poti sparge nimic cu programul asta, e un program "crack me", adica trebuie spart, dupa cum ii zice si numele.
  5. Aveti cumva asa ceva? Information Technology for Management : Transforming Organizations in the Digital Economy 7th Edition International Student Version Database Systems : A Practical Approach to Design, Implementation, and Management Modern Operating Systems Imi trebuie pentru la scoala si chiar nu am chef sa dau 200 de euro pe ele...
  6. Nu, nu te poti face invizibil. In momentul in care te-ai conectat la un router wireless iti apar MAC-ul placii de retea si numele PC-ului in interfata de administrare a routerului.
  7. Acum 5 minute nu mergea, acum merge. Probabil doar un DDoS.
  8. Ca sa instalezi WMC se presupune ca ai cumparat deja Windows 8 Pro si ca il ai activat. Cred ca cei de la Microsoft au uitat sa mai verifice daca e activat sau nu:))
  9. @diablo666: Am primit mailul in vreo 2 minute. Nu stiu in cat timp vine pe yahoo/gmail, eu am cont la ei pe live. @gorila: Sigur nu era activat pentru ca injuram de mama focului ca nu gaseam activator sa activeze W8 cu WMC. La toate serialele pe care incercam sa le activez prin KMS sau sa le bag in casuta aia de la activation imi dadea una din astea: blocked/for other edition of W8 sau o eroare cu 0x... pe care trebuia s-o caut pe net, ca-mi venea sa-i dau pumni in cap.
  10. Da, dar erau serverele jos si nu am reusit sa activez. Am bagat key-ul de WMC si a luat-o, e activat.
  11. Astazi am facut prostia sa ma manance palma sa adaug Windows Media Center la Windows 8 Pro, ca nu poti da play la DVD-uri daca n-ai. Zic si io, mie nu mi-a mers, acuma merge. Oricum m-au prins astia ca am furat key-ul de W8 Pro si am zis puii mei...bag si WMC. Si am incercat cu toate activatoarele din lume care n-au mers pana am dat de asta: Add features - Microsoft Windows Microsoft da key-uri de Windows 8 cu WMC gratis pana la sfarsitul anului. Ei spun ca dau doar pachetul cu WMC. Asa cred ei...cand am instalat key-ul primit de la ei pe mail eu aveam W8 Pro neactivat, am bagat cheia lor, am si WMC si e si activat. Nu stiu cat e valabila licenta, la ei pe site nu zice nimic. P.S. Incercati sa intrati cu Internet Explorer daca nu va apare casuta in care sa introduceti adresa de mail.
  12. Nu am absolut nicio problema cu vplay.ro...merge:)
  13. Cred ca au atat de mare nevoie de oameni, incat ar lua pe oricine. Testul este penibil de usor, cred ca oricine l-ar trece si i s-ar spune ca e bun de SRI. "Sunteti cetatean roman?" e intrebare de test? Pe bune? Ma rog...cu intrebarile lor vor sa verifice daca esti sau nu o persoana sociabila si daca ai memorie vizuala...numai atat iti trebuie sa intri la SRI?
  14. Jur ca n-as fi ghicit nici intr-o suta de ani Mersi de sugestie.
×
×
  • Create New...