Jump to content

ZZZzzz

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ZZZzzz

  1. Separarea se poate face fara probleme, duplexorul este compus din 1. comutator rapid 2. filtru de banda inferioara, tot ce face este sa permita receptiei sa lucreze pe acceasi antena cu emisia. Tot o data mai este vorba si de costuri, cam cat costa un adaptor de 1w ? ce pot spune este ca un ci de amplificare nu costa mai mult de 10$, sau nimic daca ai un cont la ei (sample). Utilizarea a doua antene (cu functii separate ) este net superioara.
  2. Da se poate , dar merita sa o faci doar daca nu exista chiar nici o alta optiune + multa electronica. - faci rost de 2 placi wireless + documentatia tehnica aferenta lor ( schema electronica a placi ) - vei avea nevoie de 4 antene , 2 emisie ( unidirectionale, preferabil yagi ), 2 receptie ( omnidirectionale, dipol deschis) - un amplificator de emisie , cauta la texas instruments au cateva foarte bune si ofera toata documentatia necesara - elimini duplexorul de pe placile wireless , acum vei avea 2 conexiuni pentru antene una emisie si una receptie, pe cea de emisie conectezi amplificatorul apoi antena , pe cea de receptie doar antena - pentru a scade cat mai mult posibilele distorsiuni antena de receptie se monteaza cu aproximativ 1 m mai sus si in spatele antenei de emisie
  3. off: cumva hard reset functioneaza doar pe platforma de symbian ?
  4. Inceaca asa Apel + * + 3 sau Power + * + 3 , apesi simultan pe toate trei si retii pana apare formatting pe ecran.
  5. O poti da jos fara griji, nu ai nevoie de nici un update de bios.
  6. Salutare tuturor si multumesc de pe acum celor care se vor obosi sa-mi raspunda. Sunt un utilizator obisnuit de windows si vreau sa "emigrez" complet la o distributie de linux. Legaturile mele cu linux-ul pana in prezent nu au fost foarte stranse , un server lamp pe ubuntu cu clipbucket doar pentru a vedea cum functioneaza, un freebsd instalat pentru cateva zile, la fel pentru a vedea cum functioneaza si un centos pe un wibrain doar pentru ca ocupa foarte putin spatiu si-l rulam direct de pe un stick de 256 . Ce-mi recomandati sa folosesc pe viitor ? Un singur lucru m-ar ajuta daca voi putea face , si anume sa pot instala aplicatiile de RFID care ruleaza pe BT5, asta pentru a nu mai mai chinui cu un dual-boot.
×
×
  • Create New...