Jump to content

eu_ea33

Active Members
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Interests
    movies
  • Occupation
    student robotica

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

eu_ea33's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Buna si ideea in care sa cumparam benzina doar de la o singura firma, dar sa fie o firma mai slabuta nu de la giganti.
  2. Cand ii aud pe astia care zic ca mergeti cu bicicleta daca e prea scumpa benzina, imi sare tandara, ca ii aduce painea la magazin, graul la moara, cu tricicleta, si la deal o ia si pe bunicsa sa impinga sacu... oricum automobilele reprezinta doar 10 % din piata... restu is tir uri, transportorii, fabrici combinate etc... si ei ar trebui sa faca ceva... da poate ca ei au blat cu rafinariile..( ma refer la fabrici )
  3. @omu de gheata, man nu stiu e mass, dar am citit pe realitatea sau media fax, un articol care avea aceleasi cuvinte, identic, si pe la ora 4 am vazut pe realitatea tv unde preciza de acesti boicot pe 17-19 Si chiar daca e fals ce? Te deranjeaza cumva pe tine daca nu intra acei oameni care pot renunta 3 zile la masina??? Nu trebuia sa reactionezi asa ca e total fals, asta inseamna daca nu e organizat de tine e TOTAL FALS, si nu are ce cauta pe net? Altii nu au voie sa posteze? Sau trebuie sa ti se aduca la cunostinta si tie? Poate a fost doar initiativa mea... tre sa iti cer acordul??? LE : eu unul mi am propus de maine: imi fac abonament la autobus si pe cat posibil renunt la masina, si apelez la masina doar seara, cand nu mai circula autobuzele...si sper pe cat posibil sa nu mai folosesc asa des masina... uite la daatdraqq a prins ideea, inseamna ca nu e fals ce am zis eu...suntem 2 care vom renunta la masini, nu zic cei care isi duc traiul de pe urma transportului, dar si taximetristii ar putea sa se organizeze...sa faca un protest..
  4. As vrea daca se poate pune acest anunt undeva la vedere, sau daca se poate trimite un mesaj tuturor. Va multumesc. pe 17,18,19 ianuariel nu se cumpara benzina Protestul de la benzinarii trebuie sa CONTINUE! Asa ca romani, haideti sa nu ne mai lasam calcati in picioare de patronii multimiliardari ai industriei petroliere si sa-i facem sa vada ce inseamna sa PIARDA BANI! Fiti solidari cu noi si in zilele de 17, 18 si 19 Ianuarie 2011 NU ALIMENTATI , NU INTRATI IN NICIO BENZINARIE! Mergem cu mijloacele de transport in comun,cu bicicltele sau pe jos dar NU MAI ALIMENTATI MASINILE pt a nu le mai umple buzunarele! Dati va rog mai departe acest mesaj pt ca nu esti singurul sofer care il citeste, mai sunt si altii ca tine,ca mine! Va multumim pt suport... ps am postat aici pentru ca nu stiu pe nimeni din staff la care as putea apela... A fost dat si la stiri..
  5. Asa: 1 Eu tot caut pe net Adobe Reader 2.5 pt telefon da nu gasesc si un cod de activare, ma poate careva ajuta? 2 E posibil sau tre sa ma astept sa mai treaca ceva timp, dar as vrea sa instalez android pe Nokia N85? 3 se poate face ceva la telefon sa pot instala aplicatii crackuite? sa il aranjez putin:-? 4 multumesc .
  6. Salut. Am un Nokia N85 de cateva zile si tot incerc sa ma conectez la o retea wi-fi da nu ii dau de cap....Si am si niste intrebari: 1)se poate pune parola pe telefon la mesaje? 2) are functie de ON/OF automat? ( sa pot seta se inchida la 11 seara si sa se deschida la 6:30 dimineata) 3) pt a naviga pe net prin wireless trebuie facute anumite setari? 4) exista posibilitatea sa ii dau net la telefon de la laptop prin cablu usb? 5)niste site uri pt aplicatii free si si un antivirus pentru el:-? 6)Multumesc!
  7. Nokia N85 vs. Nokia E52 - GSMArena.com Care dintre ele sa cumpar? Ma intereseaza asa: wi fi si sa fie cat mai fiabil... Is student la Mecatronica si Robotica la Bacau, deci o sa il mai folosesc si pe la facultate, ca functie de Document Viewer.... Ambele is 1000 de lei Care ????
  8. am incercat sa sun in moldova.... zice ca nu suporta am sa mai incerc.
  9. www.darkyahoo.com gasesti tot ce vrei acolo mai putin de booti
  10. da unele le stiam si eu dar oricum niciodata nu s destule...
  11. da probabil iti cere un telefon s perfomant...
×
×
  • Create New...