Jump to content

PanMast3r

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by PanMast3r

  1. <div class='quotetop'>QUOTE("Thunder")</div> Pai nu asa se face ! Mai intai iei steam-ul de pe steampowered , apoi creezi cont daca nu ai si te loghezi ... prin cc cumperi CS 1.6 , il instalezi si te joci ... sau activezi CS 1.6 cu un serial unic de la un steam cumparat ! Poti lua de la GamesZone sau Computer Games !
  2. Deci Gangsta share-ul este bun , dar Star-Steam nu merge pe toate serverle de Steam , crede-ma ,deoarece eu inate vroiam mult sa ma joc pe serverele de surf si kreedz , dar multe dintre ele imi respingeau Star-Steam-ul.....acuma am steam original si nu mai am probleme !
  3. <div class='quotetop'>QUOTE("Kw3[R)</div> NU prea mi se pare o idee buna sa faci asta , deoarece sunt link-uri expirate , post-uri , topic-uri facute de membri care nu o sa vrea sa se inregistreze veci aici , deci daca chiar vrei sa faci asa un forum de warez , mai bine incepi de la 0 !
  4. <div class='quotetop'>QUOTE("Kw3[R)</div> Cu Mupetz nu cred ca te-ai impaca tu , dar daca iei legatura cu Domino sau incepi de la 0 cu el ar fi o idee buna....ce ai de pierdut ?
  5. Ce tare ii programul.....l-am aplicat pe toti enervantii listei.....sa-i vezi cum ieseau de pe Mess ! :@
  6. PanMast3r

    Grafika ?

    <div class='quotetop'>QUOTE("zbeng")</div> AI habar de domeniul asta sau vorbesti aiurea si incurcat ?
  7. PanMast3r

    Grafika ?

    Il sustin pe ENCODED , deoarece cand l-am vazut prima data am crezut ca ii al unor copii mici .... noroc cu site-ul si renumele....no offense !
  8. PanMast3r

    Pt cei ce au cc

    <div class='quotetop'>QUOTE("Sad_Dreamer")</div> Si mie ce-mi iasa ?
  9. PanMast3r

    Pt cei ce au cc

    Am un prieten care cu ajutorul unui cc fas isi cumpara domenii .com , .org sau .net ! Da nu reusesc sa aflu de la el cum k ii bulangiu ! :@
  10. <div class='quotetop'>QUOTE("YceFire")</div> Vai de familia mea ce-i acolo ! THX !
  11. <div class='quotetop'>QUOTE("DJAx3L")</div> Marime : nu conteaza , se poate redimensiona dupa ! Scris : Pa!nMast3r ..... RST Proud Member ! Culori : Albastru si negru ! Background : nu conteaza !
  12. Se poate o semnatura si pentru mine ?
  13. @ENCODED : Depinde daca intru ! @phantomas : Cand vrei tu !
  14. Hmm.....la asa Counter-Strike 1.6 ma pricep cel mai bine ! Joc in PGL ( Proffesional Gamers League ) , GODLIKE Team , am Steam original si aim foarte bun ! Daca aveti nevoie de o rezerva sau daca ma puteti contacta , al vostru sunt ! Va pot pune si un server cu host de la GamesZone la dispozitie !
  15. <div class='quotetop'>QUOTE("virusz")</div> ........Adik sa ajung la hacking !
  16. Sal ! Nick : Pa!nMast3r ! Varsta : 17 ! Experienta in hacking : 0 ! Hobby-uri : frec menta in fata calculatorului ! M-am alaturat acestei comunitati pentru a-mi imbunatati hobby-ul ! Nice job guys !
×
×
  • Create New...