Jump to content

acorex

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

acorex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. salut ,ma poti adauga in lista ta de messenger ? crisstiano_ronaldo13 este id-ul meu

  2. N-are treaba aplicatia,nu am o aplicatie cu 1000.000 de useri ci mai multe,nu am de ce sa iau ban. Scriptul este bun
  3. Pff... acm 1 saptamana costa 320$ ,acm 1 an era 10$ si acm este aproape 1000$ un bitcoin.. chiar vorbeam cu cineva ca o sa ajunga ff curand la 1k$ si cred ca o sa creasca mult si bine.Ma gandesc ca asta va fii moneda in viitor,deja in romania multi incep sa primeasca bitcoins. Mi se pare intereesanta varianta asta de investitie: https://products.butterflylabs.com/ Astia vand 1 GHz/10.83$ pe an Cumperi vreo 50GHz si iti ies cam $1,243.91 la ora actuala. Bitcoin Mining Calculator Cand am calculat eu,investitia era de 500$ /an si profitul de 450$.. acm e triplu. E totusi ciudata investitia.. adica dai 500$/an dar iti scoti 1200$ din prima luna:)) Pentru cei intereesati sa investeasca,serverele lor vor fii gata prin Ianuarie
  4. Salut, exista vreun site unde pot invata simplu C++? Caut un site de genul: Inveti lectia dupa care iti da sa programezi ceva.
  5. Aplicatia se bazeaza doar pe prostia lor.. sunt anuntati dinainte ca am acces la toate informatiile de pe contul lor,deci nu vad ceva ilegal atata timp cat tin o limita,deci nu-i nevoie de spaga la gardieni:)) Ma gandeam la niste reclame affiliate marketing:-?? produse amazon si prostii deastea
  6. Salut, detin cateva aplicatii care stocheaza date de la conturi de facebook precum: User id Name Email Token Token expiration Birthday Connection date App: Scriptul (viral,autopost la fiecare click) ma lasa sa postez pe wallul tuturor celor din baza de date creeata. Ce as putea face cu aceste informatii avand in vedere monetizarea?
  7. intereesanta metoda! + un imacros pt auto .. App,tu pui acelasi content pe toate cele 30 de bloguri sau il treci prin spinner?
×
×
  • Create New...