Jump to content

Kubano

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

About Kubano

  • Birthday 01/01/2011

Converted

  • Interests
    web design
  • Occupation
    web designer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kubano's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. cu 13 mil am luat eu hp,procesor i5 si tu ceri 10 pe al tau la configuratia de o ai?
  2. Si daca as fi tigan,as fi mandru...fata de tine care cred ca nu esti desii iti bati joc de limba materna!Rusine!Tiganu are cuvant fata de multi romani!Tigan poti fi si dupa caracter,limbaj.. nu numai dupa culoare!Inainte sa judeci incearca sa cunosti iar dupa ce cunosti gandeste-te ca nu toti oamenii sunt lafel!Asa cum tu esti analfabet desii esti alb,sunt si profesori negri(tigani) care te pot invata... Acum imi cer scuze ca te-am jignit dar esti nesimtit si meriti!
  3. Tex,sunt mai multi romani decat tigani care fura...daca nu crezi,convinge-te...intra la `rst market` si incearca sa cumperi ceva...nu conteaza ca e alb sau ca e negru,romania are asta in sange!
  4. cu 300 de lei imi iau alta replica buna,fara ecran spart si alte stricaciuni
  5. Vedetele din intreaga lume si-au facut poze provocatoare cu telefonul mobil, apoi le-au trimis partenerilor, ca sa se bucure de ele. De multe ori, insa, imaginile au intrat pe mainile hackerilor, care le-au pus pe internet, spre rusinea celebritatilor. De acum o aplicatie rezolva problema si inlatura toate riscurile furtului de poze sexy, potrivit The New York Times. Snapchat este o aplicatie disponibila pentru iPhone, care iti permite sa pastrezi controlul asupra imaginilor, chiar si dupa ce le-ai trimis. Astfel, faci o poza, o trimiti unui prieten, apoi ii raman 10 secunde pana cand poza se sterge automat din telefonul sau. PRO sau CONTRA: Este necesar telefonul mobil pentru un copil? Mai mult, daca destinatarul are un sistem prin care poate copia poza, cel care a trimis-o primeste imediat o notificare si poate bloca operatiunea. Programul a fost creat de doi studenti de la Universitatea Stanford, care nu au putut sa garanteze ca reteta lor este 100% sigura. Chiar daca aplicatia nu greseste, exista riscul ca in timp ce imaginea deocheata este afisata pe ecran, hackerul de ocazie sa faca poza telefonului cu o alta camera foto. Aplicatia nu este prima de acest gen; programatorii au realizat in trecut un software care sterge mesajele text din telefonul destinatarului. Printre vedetele care au trimis poze sexy de pe telefonul mobil, iar apoi le-au vazut prin tabloide, se numara Scarlett Johansson, Olivia Munn sau Christina Aguilera. Cele mai scump fotografii de la Hollywood! Uite imaginile care i-au adus 1 milion $ lui Jennifer Lopez Un procent de 6% dintre americani spun ca au in telefon poze sexy sau chiar porno cu ei insisi. 15% dintre cei care au un telefon mobil cu camera foto recunosc si ca au primit astfel de materiale. Adolescentii sunt cei mai tentati sa-si faca poze deocheate pe care le trimit prietenilor, iar tendinta este normala la varsta lor, spun psihologii. Sursa: http://stirileprotv.ro/show-buzz/fun/poze-iphone.html
  6. Reincarcare electronica | Reincarcare cartele | incarcare cartele
  7. Accepti variante?cat e pretul?am 60 de mailuri ro
  8. procesor i7 2600K 3hdd viteza 6gb/s =3tb 16gb rami ddr3 Daca vreti sa-l cumparati il aveti aici mai detaliat
  9. Ti-am trimis invitatie,sa cauti si in Bulk/Spam si in Inbox!

  10. man mai ai invitatii filelist?daca poti sa-mi dai una as fi recunoscator

    xd.alek@yahoo.com

  11. Am inteles... Cunosc pe cineva,care se ocupa cu asa ceva...are un aparat care iti citeste cardul de la cativa cm,e de ajuns sa treaca foarte aproape de tine! Acum toti care fac banii in genul asta de la noi din Ro cumpara datele gata furate si le scriu pe blankuri! @daatdraqq stiau ca unul nu e acasa @wildchild referitor la ce ai zis tu exista si mai si,am gasit card pe strada cu pinul scris pe el dar pana aici am avut noroc ca era gol
  12. Dai `bunza` cam pe la toti din cate vad...
  13. Scot la vanzare: 7Mb mailuri Usa 20 de euro 2Mb mailuri Uk 5 euro 1Mb mailuri It 5 euro 1Mb mailuri De 5 euro 1Mb mailuri Fr 5 euro 300kb Sp 3 euro Cine le ia pe toate,i le las la 30 de euro !!!Va dau si dovezi,mailurile sunt FRESH !!
×
×
  • Create New...