Jump to content

adela95

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

adela95's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Uragan asupra Europei,recomand
  2. Buna. Ma numesc Adela,sunt din Bucuresti. Nu pot spune ca sunt pasionata de domeniul IT dar am crezut ca trebuie sa imi fac simtita prezenta pe acest forum pentru ca am citit unele subiecte interesante si chiar educative sa ma protejez de posibile amenintari online. Plus ca aici am gasit rezolvarea unei probleme ,am de gand sa invat un limbaj de programare dat fiind profilul la, Liceul unde invat si poate in viitor o sa-mi foloseasca. Imi petrec cam multicel timp in fata PC-ului, de ce ? Singurul lucru pe care il fac unde nu depun efort sa zicem asa(sufar de Dextrocardie) si de aceea cer un sfat cu ce as putea incepe ? Exista carti banuiesc imi place sa citesc asa ca orice sfat e binevenit. Multumesc pentru ca m-ati ascultat.
  3. Chiar daca o sa radeti de mine,eu tot nu am inteles raspunsul corect la aceasta problema. Urmaresc topic-ul de la inceput.
  4. Hm,interesant topic l-am citit de foarte multe ori pân? am în?eles la ce se refer?. Dac? prin gre?eal? m-am logat dintr-o astfel de pagin?,pot s? pa?esc ceva?
×
×
  • Create New...