Jump to content

H8Er

Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

H8Er's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Nu am vazut filmu' da' banuiesc k este vorba de Hanibal Holocaust. Nu cred k ati vrea sa vedeti filmu'. Este considerat cel mai "tare" film de groaza facut vreodata... Interzis in peste 50 de tari.
  2. H8Er

    Vrajeli!!!

    "Poti sa vii acasa k nu te mai bat !!! " Hai bah... fazele astea chiar merg ? Trateaza-le pe toate cu ignore da-le dracu... o sa te agate ele. Incearca sa pari neinteresat.
  3. H8Er

    Bata Baseball

    Pentru scopuri defensive poti sa iti cumperi un spray paralizant. Era cam 100 de mii ultima oara cand am verificat eu si din cate stiu nici nu e catalogat k arma alba, deci poti sa umbli la tine fara grija de amenzi. Faza e k o sa cam trebuiasca sa dai si sa mai dai, cu ce gasesti la indemana k astea kre se gasesc in comert nu sant asa de puternice. Io am luat direct in fata si efectu trece destul de repede, nu se compara cu alea de ti le iei in fata pe la meciuri de te tavalesti pe jos. Totusi o bata e destul de greu de ascuns, si dak nu stii la ce si cand sa te astepti iti recomand spray'u paralizant sau un lant, usor de ascuns, poti sa il porti si la pantaloni da' sa ti-i securizezi cu o curea klumea k io ma cam tin de pantaloni.
  4. H8Er

    Bata Baseball

    Pai rezultatu' nu difera, au cam acelasi efect, doar k aia de aluminiu e mai "manevrabila"(au o portiune cauciucata la baza) si ceva mai usoara. Si sunetu' e mai placut.
  5. H8Er

    Bata Baseball

    O bata de club costa in cam de la 40 Euro pana pe la 100(indiferent de material). Una de la aluminiu costa vreo 700 de mii si cred k se gaseste si in mall-uri si centre comerciale. Ti-o recomand pe asta. Aia de lemn e facuta din material prost si se crapa(aia kre se gaseste pe la targuri d'astea). Tinand cont k vin sarbatorile cred k ar trebui sa gasesti pe la vanzatorii astia ambulanti, dak nu ai gasit deja. Nrk oricum.
  6. Oricum e plin de site-uri d'astea de kkt pe net. Asta e chiar penal, k restu' de altfel. Lipsa grava de cunostinte si imaginatie in prea multe domenii.
  7. "Pretene", nu mai insulta oamenii k nu stiu sa vb cand tu nu stii in plm sa scrii. Da' lasa bah e bine k esti tu perfect si ii spargi pe toti in cartier ce plm. In plm dak tu dispretuiesti oamenii culti inseamna k tu esti praf. Si inca ceva si io pot sa iti spun k sant Gicu Briceag si am rupt Spania, Italia si Iraq-u' in 2. Ce plm... Da' vad k esti d'ala gen "crede si nu cerceta"... Vb in plm din proprie experienta nu din ce te mint altii. Si am uitat sa zic k sant preten cu Gicu de la Spatii Verzi si cu Fane Cutit kre e mare smen in Sicilia(satu' Sicilia din comuna X)... Hai sa fim seriosi.
  8. H8Er

    RST wallpapers

    Am facut si io un kkt mic in ACDSee... E cam naspa da' nu am programe si nici chef...
  9. Frate... Nu vreau sa te insult da' cati ani ai ? Oricum ai fost vreodata printr-o tara pe kre nu au "ratat-o" ciorile "de la Romania" ? Iti pot sa spune eu k nu o sa fii vazut nici cu respect si in nici un caz cu frica. Sunt destui neo-nazisti kre vad romanii drept ciori si poate o sa ai parte si de o bataie buna sau mai rau. Stiu cazuri in care romanii nu au curaj sa iese din casa. Asa k... nu stiu, poti ramane la parea ta. Banuiesc k stii ce s-a intamplat in Germania in '94 ?! Si mai pot sa iti zic k nu stiu si nu am auzit prea multi ROMANI kre se duc sa dea in cap sau chestii de genu' asta prin alte tari. Sunt destui de multi kre comit fraude online da' nu se compara si asta e, parerea mea e k e vina victimelor. Acum plm... oricine poate avea alta parere. Da' tu poti fi mandru' de faptele ciorilor din Romania. Mie personal imi fac sarba... But, whatever. In fine nu vreau sa jignesc pe nimeni...
  10. Asa, scria acolo: "il vrei pe nicolae guta? Suna la .... " Dak il vreau mort unde sun ? Stie cineva ? Si prea tare... site-u' e in engleza! Ce cioara sau manelar stie engleza frate ?
  11. H8Er

    Fun stuff

    Ce vrei frate ?! Dak fetei ii place sa se f*ta'n fund, treaba ei. Oricum cat de penala tre' sa fii postezi asa ceva pe net ? Oricum dak nu e baza, e prea terminata.
  12. Mdea... Se pare k ciorile ne reprezinta tara, si ne-o fac de kkt. Si totusi nu intereseaza pe nimeni k romani sunt ucisi prin alte tari din cauza unor ciori kre vor sa se numeasca "ROMani". Oricum pe straini ii doare'n p**a si se pare k romanii le impartasesc sentimentu' fiinda nimeni nu face nimic.
  13. H8Er

    IarBaaaaaa

    Textele sunt luate dp un site foarte vechi de'al lu' Nebunu' kre nu mai e in picioare. Mai exista un site copiat dp site-u' asta da e facut de un amator, Total, prea penal. Am scris asta intr0un post in alt topic.
  14. H8Er

    IarBaaaaaa

    Nu e buna... iti trebuie d'aia importata. D'aia poti sa fumezi tu pana iti sar ochii.
  15. H8Er

    IarBaaaaaa

    Asta ar fi cea mai mare problema dar dak vrei poti sa incerci ceva de aici.... Banane * Cumparati 7 Kg de banane coapte , galbene . * Decojiti-le , mancati fructul . Pastrati cojile . * Razuiti interiorul cojilor cu un cutit ascutit . * Puneti materialul rezultat intr-o oala si adaugati apa . * Fierbeti 3-4 ore pana cand are consistenta unei paste solide . * Intindeti pasta pe servetele de hartie si puneti la uscat . Va rezulta o pudra neagra , fina . Deobicei efectul apare dupa 3-4 tigari rulate cu acest praf . Sirop de Tuse * Amestecati Sirop de Tuse cu o parte egala de bere si beti . Efectul este moleseala si euforie . Broaste Raioase * Adunati 5-10 broaste raioase (broastele de apa nu sunt bune) . * Omorati-le cat mai nedureros pentru ele si jupuiti-le imediat . * Uscati pieile in frigider 4-5 zile sau pana cand devine faramicioasa . * Zdrobiti pieile la stadiu de pudra si fumati . Din cauza gustului cam rau , puteti adauga foi de menta . Nucsoara * Pisati cateva nucsoare intregi pana la stadiul de pudra . * Dozajul obisnuit este de 10-15 grame . O doza mai mare poate produce sete excesiva , anxietate si palpitatii , dar halucinatiile sunt rare . Arahide * Luati o punga de arahide (neprajite) . * Desfaceti-le , pastrati cojita subtire care acopera fructul . * Mancati fructul si aruncati invelisul dur . * Pisati cojitele si fumati-le . Nu prea iti recomand broastele raioase.
×
×
  • Create New...