Jump to content

action

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

About action

  • Birthday 02/14/1992

Converted

  • Occupation
    Casnic
  • Interests
    Sa invat manierele hack'ului
  • Biography
    Nimic -> vreau sa invat
  • Location
    Italia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

action's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Daca te-ai referit la mine nu este asa , am ip static nu mi se schimba nimic dupa restart sau altele , mi s-a schimbat dupa ce am facut acei pasi , ca luasem ban pe un server de cs .. si imi placea tare mult si vroiam sa mai joc acolo .
  2. Probabil ai ip routabil , eu am facut asta pentru ip static titlu " Cum sa schimbi IP static pe WIN "
  3. a ) Daca ai win7 ca in cazu'l meu : START -> CMD ( si tastezi ) " ipconfig/release " ( fara ghilimele la inceput si sfarsit ) b ) Daca ai win XP : START -> RUN -> CMD ( si tastezi ) " ipconfig/release " ( fara ghilimele la inceput si sfarsit ) Dupa ce ao tastat " ipconfig/release " dai ENTER si restart computer si gata facut . exemplu : primul ip : Immagine.png download - 2shared dupa : Immagine3.png download - 2shared
  4. http://www.2shared.com/photo/9KNgzecg/Immagine.html concurenta RST
  5. poftim : Zippyshare.com - C++Doc.rar
  6. Religia , un mare fake stiinta poate explica mai tot ce exista in acest univers iti arata lucruri .. care le poti vedea .. si intelege . Pe cand religia " dumnezeu " este scris doar in biblie , de asta sunt si atatea controverse intre religie / stiinta / politica . Cand ai probleme si spui doamne ajuta , mai ales cele de sanatete doctorul te face bine , operatie , tratament . Cand ai probleme financiare si spui " doamne ajuta " nu prea se vede rezultatul , daca iti cauti un loc de munca eu zic vezi foarte bine rezultatul .
  7. Salu , am luat acest curs este foarte folositor , dar am o mica problema . Cand downloadez PHP Triad , incercand sa-l instalez imi zice ca nu este compatibil cu systemu meu de operare , am un win 7 , 64 Bits , si nici cautand pe google nu am gasit un PHP Triad , compatibil , am gasit o versiune PHP Triad 3.3 dar imi zice la fel ca nu este compatibil , un mic replay cu un link de download ! Multumesc anticipat !
  8. action

    We aRr The besT

    Homepage Pentru FTP host free , Spazio web gratis, hosting php mysql | Altervista ( hosting , php , mysql )
  9. treaba e valabila pe fire fox , iexplorer merge perfect !
  10. action

    Programare

    Toate programele sunt in engleza , au meniu de limba " engleza , franceza , italiana , germana , giaponeza " dar daca nu te uiti un pic eu ce sa-ti fac :PTocmai de asta am zis anterior , le luati de pe " x" site-uri dar nu originare au key-ul deja inregistrat ai mult mai multe posibilitati de limba decat la celelalte .
  11. action

    Programare

    Daca te-ai uita un pic ai vedea ca pe site gasesti N* windows-uri , N* programe originare free , fara sa mai vorbim ca intrand pe site browseru-ul iti traduce automat pagina in engleza , dar daca asa considerati " stergeti-l " am vrut sa contribui cu ceva Iar limbajul de programare chiar daca traduci sau nu pagina este in ENGLEZA
  12. ps-axl -> I'm his student ,

  13. action

    Programare

    Acesta este un site care explica si are programele de baza pentru cei incepatori si cred ca vor fii de ajutor carora vor vrea sa invete Guida C++ | Guide Programmazione | Programmazione.HTML.it Un pic de limbaj : Elementi principali di un programma C++ | Guida C++ | Programmazione.HTML.it Cautati mai departe pe site si veti gasi mult mai mult . Lista programelor : http://download.html.it/software/vedi/8688/filezilla-client/ http://download.html.it/software/vedi/8088/notepad/ http://download.html.it/software/vedi/8213/microsoft-frontpage-2003-sp2/ http://download.html.it/software/vedi/1903/bloodshed-dev-c/ http://download.html.it/software/vedi/7785/microsoft-silverlight/ http://download.html.it/software/vedi/9007/joomla/ http://download.html.it/software/vedi/4045/visual-basic-2008-express-edition/ http://download.html.it/software/vedi/11246/microsoft-visual-c-2010-express/ http://download.html.it/software/vedi/7471/mysql/ http://download.html.it/software/vedi/8166/wysiwyg-web-builder/ http://download.html.it/software/vedi/203/sitebud/ http://download.html.it/software/vedi/724/free-ftp/ Windows-uri : http://technet.microsoft.com/it-it/evalcenter/dd459137.aspx?ocid=otc-n-it-loc-HTML-PC ( Win server 2008 R2 Service Pack 1 , disponibil in limbile ; Engleza , Franceza , Giaponeza , Germana) P.S pagina este italiana , cand il veti deschide dati " traducere " daca nu cumva browser-ul o face deja Sper sa fie de folos , daca nu rog un moderator sa stearga acest topic , sau daca da sa-l mute daca nu ii este locul aici .
×
×
  • Create New...