Jump to content

DreptulLaReplica

Active Members
  • Posts

    81
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

DreptulLaReplica last won the day on May 9 2012

DreptulLaReplica had the most liked content!

Converted

  • Location
    On barsoom
  • Interests
    Pizda umeda cu miros de scortisoara
  • Occupation
    Predau lectii de viata, uneori si meditatii

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DreptulLaReplica's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

29

Reputation

  1. http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=rBEE4ot4cns
  2. Si chiar daca nu esti tu ala si e alt administrator/moderator, vrei sa spui ca tu nu esti un admin cu chef de caterica?
  3. Bine ai revenit! Sa presupunem ca esti un user normal care a intrat pe RSt cu dorinta de caterinca, cum plm ti-ai modificat tu numele din ½ in (+0160) fara a avea acces la DB? Acum raspundem cu o alta intrebare: Daca te-ai plictisit de userul secure iti faci altul si faci caterinca iar? eu zic ca daca esti admin nu ar trebui sa cobori comunitatea prin offtopicuri despre sfarc-mov sau sa faci categorii pentru/cu/despre moldovenii... Totusi : Welcome!
  4. Nu merci, le donez lu noValue, el le merita, si oricum nu as avea ce face cu ele.
  5. e veche si pusa pe toate site-urile, normal ca se pune:))
  6. mail: sdb2343@freecamdates.com revin cu pass
  7. Nu cred ca e pacat sa poftesti la o pizda umeda, toti poftim, dar sigur e pacat sa-ti bati joc de threadul asta cu astfel de mesaje:) (vezi porunca 3)
  8. Pentru toti de aici: sa le luam pe rand: 1. poate tu chiar in momentul de fata, inconstient, cum esti chiar asta faci, il venerezi pe Iisus, nu neg ca el ar fi fiul Lui, cum suntem toti dar nu neg nici ca el ar fi cel pe care El zice sa nu il veneram. 2. Te inchini la icoane? Pupi moastele? 3. De cate ori ai injurat de D-zeii? De cate ori ti-ai batut joc de numele lui? 4. Poate zicea sa stai si tu sa dormi acasa, nu sa te duci la biserica sa-ti rupi picioarele pe acolo... 5. Poate pentru uni suna ciudat dar totusi parinti merita respect, sau poate se referea sa-l cinstim pe El(du-te cumpara lumanarii si mai baga 10 lei la popa-n buzunar) 6. Vezi tu, aici si gandul e un pacat, daca cineva ii da foc altcuiva si vreo 30 de persoane zic ca ala asa merita tu chiar crezi ca cele 30 de persoane sunt diferite de criminal? 7. Toti gresim, toti iertam, un tata te iarta daca stie ca ai vointa sa continui. 8. E imposibil sa nu fi furat ceva. 9. Aici e vorba de impacare de sine, cum te simti tu dupa ce ti-ai inselat prietena?(sau orice altceva de genul) 10. Toti poftim la ceva anume, dar uni ne abtinem:) ------------------------------------------------------------------ Si acum sincer, am auzit pe uni, daca D-zeu ne-a creat de ce ne lasa sa fim asa cum suntem? Pentru ca odata, nu imi mai aduc aminte ora exacta dupa UTC dar sigur e acum ceva timp, cineva a muscat dintr-un mar, a ales cunoasterea, a ales sa-si faca propria cale, a ales sa fie ca D-zeu, nu sa fie un robot, si mai am un argument, stiu ca o sa para cam ciudat dar cred ca uni din voi ati urmarit serialul "Supernatural" cand D-zeu ii pune la niste teste pe cei doi oamenii, Sam si Dean, si in final ei rasculandu-se impotriva lui D-zeu, a ingerilor, si a tuturor celorlalti au trecut testul si D-zeu a fost mandru de ei. Si acum sa fim sinceri, crezi ca dumnezeu te-ar ajuta daca tu ai sta beat tot timpul si ti-ai bate copii dar in schimb tu te duci la biserica? Crezi ca Preasfintitul Popa Gheorghe e asa de sfant? Cum a zis si AhEaD, biserica nu a altceva decat o afacere foarte stabila care profita de bunul simt si prostia unor persoane, si totusi e cea mai mare putere de pe glob. PS: am avut tot felul de experiente normale/paranormale si cred in ceva anume, inca nu stiu in ce dar totusi cred, sper ca intr-o zii sa ajung sa-L cunosc(referinte). Bafta! PS2: Ganditi-va la prima porunca;) (Mai sunteti crestini ?)
  9. In virtual nu prea am idei, dar niste farse ar fi super, sa schimbi capacele rotilor de la doua masini parcate una langa alta:) si multe altele
  10. Totusi daca gasesti un baiat bun o tine jos cateva saptamani... (DDoS)
  11. @vladimir Acum sincer, ai un limbaj de te doare capu', nu stiu cine te-a invatat romana dar sigur nu era roman. On: Welcome my friend:)
  12. Eu cred ca ar trebui sa nu mai deschideti topic pentru fiecare anunt postat de staff.....
  13. Deci intrebarea mea este urmatoarea:) Am qtorrent pe linux, am facut setarile cu peers si global shit si descarc cu maxim 2 mb/s, in windows cu/fara setari ajung la 3.5 mb/s, aveti idee care ar putea fi motivul?
×
×
  • Create New...