Jump to content

Vic

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Vic

  1. Vic

    Legile lui Zamolxe

    Din pacate tin sa-ti dau dreptate, avem o istorie de lasi; ne-am schimbat convingerile dupa cum a batut vantul. "Pe aici nu se trece!" - ce vrajeala, "Pe aici nu se trece, haideti pe-aici ca stiu o scurtatura!" (asta mai suna a roman). Nu incerc sa denigrez istoria Romaniei, am avut si oameni mari, insa nici s-o ridic in slavi cum fac cartile noastre de istorie, cel putin cele pe care le-am prins eu.
  2. Lipseste-te tu de net. Rau cum e, e un rau necesar.
  3. Azi am incercat sa accesez ThePirateBay si am primit urmatorul mesaj. Cred in dreptatea campaniilor anti-piraterie, insa nu ma asteptam ca providerul sa imi restrictioneze accesul la anumite site-uri (nu doar mie, tuturor utilizatorilor VirginMedia), la urma urmei, e decizia mea daca vreau sa comit o infractiune descarcand un film, un mp3, sau un soft piratat. Internetul este o mare putere, este un loc in care lumea isi poate exercita liber dreptul la exprimare, iar "marii" lumii ne iau si dreptul asta, fara acordul nostru (eh, doar al politicienilor care "ne reprezinta"). Nu incerc sa pornesc revolte, nu sunt de acord cu A n o n y m o u s (nu mi se pare ok sa faci publice date confidentiale, cum au facut cand au avut acces la bazele de date ale Sony), nu mi se pare insa corect nici sa fim cenzurati... Din pacate, nici 10.000 de petitii nu cred ca ne vor salva de ACTA, ramane de vazut...
  4. Incearca OpenCart sau osCommerce.
  5. Cu exceptia unor servere de mail, nu este cazul de fata, alendro1 fiind doar utilizator, SMTP-ul este folosit doar pt. trimiterea email-urilor, pt. primire fiind folosit POP sau IMAP.
  6. Mi-am instalat recent 3.4 release candidate 4. Se misca superb Screenshot
  7. Una bucata laptop la Supermarketul ADIVIN sau la Pacific Hotel, cu Ettercap, Wireshark si SSLStrip. Vrea sa isi verifice cineva PayPal-ul?
  8. Intr-adevar este o alternativa mai rapida la WPA dictionary attack, in special ca o cautare pe Gogu' iti va dezvalui primele cifre ale PIN-ului pt modelul de router atacat (fie el DLink, Netgear, Asus etc), ceea ce reduce considerabil timpul de asteptare. Dezavantaje: WPS not enabled by default. Cel putin asa a venit router-ul meu.
×
×
  • Create New...