Jump to content

big

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by big

  1. big

    ce tare e jiji

    normal ca face multe,ca doar face din banii mei si ai vostri bagamias [cenzurat Nemessis] in ei de ordinari Ai si tu grija cum vorbesti ca nu suntem pe maidan aici.
  2. lool cine sa-l detecteze ?
  3. maybe this is what are you looking for http://rst-crew.net/forum/viewtopic.php?t=4171
  4. da ........ foarte fain Item: Action:'>http://share.urbanfriends.us/savefile_php/uploads/9a327557ea.rar Action: deleted Infection detail: -- File: SCD [ binder ] 1.0SCD [binder] v1.0.exe, Enclosure: 9a327557ea.rar, malicious code name: TROJ_VB.EK The uncleanable file is deleted. :@
  5. esti un PROST :@ si o sa vezi asta, daca in viata ta mizera o sa ajungi sa pleci pe undeva prin Europa si apropo cei mai periculosi infractori organizati in grupuri sint albanezii si dupa aia rusii
  6. prostii,care administartor este nebun sa stea sa citeasca logurile de la ,sa zicem o firma mica cu 10 calculatoare la care se lucreaza efectiv 4-5 ore pe zi ?este pentru a-ti supraveghea calculatorul de acasa(copii,nevasta ). Multumesc pentru adresa http://www.trojanfrance.com
  7. cred ca nu iti vor veni niciodata :@
  8. din cite imi dau eu seama asta are un setup,nu este ghost,deci daca il binduiesti cu ceva ar trebui sa il convingi si ala caruia il trimiti sa ii dea instal. Desigur, s-ar putea sa gresesc dar asta este impresia mea la prima vedere Este o pagina din Franta plina cu keyloggere si bindere,mai stie cineva care e numele?
  9. si daca iau mac-ul de la unu care are limita de trafic mai mica decit a mea ?
  10. Sorry , but this page is closed for the moment ! Donate US at : http://MuOnline.ServeBlog.net/donate.php lol dar oare a mers vreodata?
  11. ce legatura are MAC-ul placii de retea cu viteza la internet?
  12. Alt program care face asta este HyperCam Faceti si voi diferenta dintre a gresi si a nu fi capabil sa scrie corect in romana.
  13. Shocker, tu care ai comentarii la toate posturile nu faci diferenta intre FiberLink si CableLink ?
  14. big

    Radmin

    In mod normal asta nu e radmin(care nu e troian,btw),ci este ghostradmin care e troian si il detecteaza toti AV. Versiunea asta e f bine facuta si nu e detectabila decit in proportie de 10% ?,dar am observat un bug cam nasol:la primul restart nu se mai deschide serverul de radmin,deci daca il trimiteti cuiva ar fi bine sa profitati de momentul cind il deschide ca dupa aceea nu cred ca mai reusiti sa il convingeti sa porneasca broscutsa. Merge pe portul 4899 si nu are parola. Ai putea PsYKid sa mai binduiesti serverul la citeva aplicatii sau poze si sa le postezi undeva sa le putem lua si noi. Felicitari pentru o treaba bine facuta!
  15. Ceva crack sau serial, de la asta,a gasit cineva?
  16. big

    Ghost Radmin

    nici nu conteaza pass-ul prea mult este complet nefolositor,toate petardele de antivirusi il recunosc
×
×
  • Create New...