Jump to content

MZsolt

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MZsolt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Am si eu emailuri din Italia - vand, sau sunt de schimb daca ai adrese din Romania, Slovacia, Cehia, Polonia, sau Ungaria. Email: molnarzsolt2007@gmail.com
  2. salut, te intereseaza pt spam? rusia, aol, canada, australia, mixte?

  3. salut da`mi add pe id pentruvoismtp@yahoo.com sa discutam

    daca ei multe iti dau la 1 euro

    salut

  4. MZsolt

    Cumpar smtp

    Salut tutoror! Cumpar smtp-uri, sau alte solutii pentru trimis emailuri... Astepte oferte in PM. Mzsolt
  5. D3mEnT: din pacate nu cred ca am dreptul pentru asta, dar cine a cumparat, este liber sa va zica or aici, or privat (daca citeste, asta este acordul meu pentru asta).
  6. Dar, stiu ca sunt ungurii care dau la romani, si sunt romani cei care dau la unguri - este decizia ta grupul ales. Eu am ales grupul celor ce place Romania, si romanii, si cei care zic ca au simtit bine aici, si au avut noroc ca au invatat limba romana. PS: daca te mai intorci atunci propun mancaruri mai bune decat gulas. Btw, dar daca ti-e dor de gulas, atunci in Bucuresti gasesti cam 3 restaurante cu specific unguresc (in doua chiar si bucatarii sunt din Ungaria) - du-te acolo, si repeta experienta.
  7. encrypted: asta e. Dar daca mai vrei sa incerci, si o sa te duci acolo - ai o bere acolo de la mine, dau o adresa la un restaurant OK, zici numele meu, si cine stie, dupa asta vezi altfel. (Oferta serioasa. )
  8. Dumplegate: pagine Fb a fost vandut astazi, anuntul nu mai este valabil.
  9. Eh, si ce daca as zice ca imi place Tinutul Secuiesc? Eventual as zice sa enervez pe cei care ar sarii la asta, dar personal nu vad rostul functional - dar pentru asta ar trebuie definit ce inseamna de facto Tinutul Secuiesc. Am prieteni romani cu cei care am vorbit despre politica, despre UDMR, despre chestii cum vad eu ca un ungur, si cum vad ei ca romani - si tot am ramas prieteni, si diferente de opinii sunt numai chestii technice, lucuri ce dau tema langa o tuica fiarta de exemplu, si nu trimit pentru asta nimeni in ... matii. Btw, nu cred ca cineva m-ar omori pentru asta pe strada, majoritate oameniilor le place sa sare pe internet, si sa varsa sentimentele pe internet, si cam atat... Deci, eu sunt un ungur, sustin politica UDMR-ului, sunt alaturi de maghiari pentru dorintele reale ce vor pentru ei, dar in acelasi timp consider si pe romanii ca oameni prietenosi, si aproape ca niste frati, cred ca si in urmatorii cativa sute de ani o sa traim ca vecini - asta este un raspuns OK sa nu sara nimeni la mine?
  10. Dragos, mersi, deja am cerut cineva sa testeze, si functioneaza... (eu inca sunt in Ro). Encrypted: muie treb sa fie pentru anumite oameni, si nu pentru natiuni, sau tari. Serios, si asta zice un ungur de la Budapesta caruia place Bucurestiul.
  11. Salut! Pagina de FB este vandut - multumesc pentru forum.
  12. Am trimis PM pentru toti! Cateva detalii: - sunt membri numai din Romania (sau romani din Italia, Spania, etc., dar in numar mic) - este pagina mea, am folosit pana acuma pentru ofertele mele de turism, etc. - motivul pentru vanzare este cu acuma am noi proiecte. O alta intrebare: de curand o sa fiu in Budapesta, dar de acolo niciodata nu am reusit sa intru aici. Aveti o solutie pentru asta? MZsolt
  13. Salut tuturor! Vand pagina Facebook cu 120.000 de membri - tema turism... Zsolt
×
×
  • Create New...