Jump to content

hypocrisy

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hypocrisy

  1. Ma asteptam la asa ceva. Nu e o problema, daca am nevoie de backup.iso oricum o sa-i aloc >= spatiu. Pe viitor am sa incerc si Clonezilla.
  2. Salut. De ceva vreme ma bat cu distributiile de GNU/Linux si cu greu am gasit una care mi se potriveste / merge cu hardware-ul meu. Utilizatorii de Linux (cel putin nu aia ignoranti) stiu ca situatia nu e asa de roz, unele chestii care pe o distributie merg pe alta crapa sau nu functioneaza deloc, de DE-uri nu mai vorbesc, iar uneori ti-e frica sa mai dai update asa ca m-am decis sa raman la una singura pe o perioda nedeterminata de timp sa ma pot concentra pe lucrurile care conteaza pentru mine nu OS-ul. Eu am ales Ubuntu 10.04 si remastersys – o solutie simpla si neconsumatoare de timp. Am customizat OS-ul cum am vrut si am folosit comenzile ce urmeaza. Nota: Din cate vad aici: Index of /repository e .deb based dar daca ai nevoie de altceva poti folosi Alien. sudo su wget -O - http://www.remastersys.com/ubuntu/remastersys.gpg.key | apt-key add - nano /etc/apt/sources.list #add deb http://www.remastersys.com/ubuntu lucid main aptitude update aptitude install remastersys #asta va instala si dependintele Editati fisierul /etc/remastersys.conf pentru a exclude folderele / fisierele care nu le vrei pe Live CD,aveti grija daca aveti alte partiti montate le scrie si pe alea dar nu ve-ti avea loc, de asemenea puteti schimba si alte detalii. Daca doriti puteti schimba cam orice sa va faceti propria distributie in totalitate dar nu vad rostul, si asa e plin de distro-uri gratis. remastersys backup #sunt mai multe optiuni dar eu am dat direct asta. Rezultatul a fost un .iso de 2.7 GB care poate fi instalat pe HDD. Am testat si pe VM. Desi are doar 2.8 cei 8 GB alocati la VM nu au fost de ajuns, a trebuit sa aloc mai multi. Terminal log Pentru mai multe detalii: Remastersys
  3. Daca as fi in situatia asta asa as proceda. Here's the plan: [*] M-as scoate din situatia in care sunt cu orice pret acceptand orice sursa de venit. [*] As face rost de o locuinta si o sursa de venit cat de cat stabila care sa-mi permita sa ma intretin si sa platesc factura la Internet. (Estimez intervalul dintre *1 si *2 de maxim doi ani.) [*] Folosesc Internetul sa ma cultiv cat mai mult si sa invat lucruri care pe viitor o sa-mi aduca un venit stabil. Imaginati-va o perioada de 7 ani in care folosesc timpul in folosul meu. [*] Varsta: 23 ani. Petrec urmatorii 2 facand bani la greu depasind chiar nivelul individului dat drept exemplu. Cu ajutorul cunostintelor acumulate imi dau seama ca masina polueaza si-mi iau o bicicleta. Tot cu ajutorul cunostintelor acumulate analizez societatea si imi dau seama ca banii nu imi vor aduce o femeie cum imi doresc eu ci doar o curva care va sta cu mine doar pentru bani care probabil va divorta de mine in maxim 3 ani, asa ca ma multumesc cu mai putin. [*] Varsta: 25 ani. Scopul original implinit, reneg societatea din care am provenit si uit totul, sunt liber sa-mi urmez pasiunile descoperite in cei 7 ani. ** Acum sa nu spuneti ca asa ceva e imposibil, nimic nu e imposibil. Asta daca la 14 ani personaju' nu baga in vena sau alte chestii gen.
  4. Da, am uitat sa mentionez asta. Oameni cu skill. Stiam de ~el8. Am gasit mai multe aici
  5. Salut. Ce grupari Black Hat active cunoasteti? Ce grupari Black Hat inactive credeti ca ar trebui mentionate?
×
×
  • Create New...