Jump to content

eireal

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

About eireal

 • Rank
  Registered user

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pot primi si eu o invitatie,va rog?
 2. E c++ ce mi-ai dat tu...eu caut c-manual complet.Mersi,oricum.
 3. Salut! Poate sa imi dea cineva cartea lui Herbert Schildt:"C -Manul complet" de la Teora? Am cautat-o peste tot ,in anticariate si in librarii...nu o are nimeni. Poate o aveti ratacita in PC sau prin casa(o cumpar). Multumesc!
 4. Am zis ca-s incepator...dar nu trebuie sa aflam serviciile care ruleaza pe server :ftp,telnet,smtp,finger precum si versiunile lor+porturi?
 5. Salut! Sunt nou in "lumea" hacking-ului,dar destul de familiariat cu kali linux. Am ceva site-uri "hack-uite" in palmares, dar tot am niste intrebari care ma framanta: 1.Vps-urile cu sistemul de operare FreeBsd 9.2 + sunt vulnerabile?.De exemplu au portul 3306 deschis(mysql),pot accesa fisierele de pe server doar prin acest port? 2.Daca 1 este imposibil de realizat,sa zicem ca pe acest vps ruleaza un joc.Acest joc este conectat la un website(pentru creare cont ,etc.) care este,desigur,pe alt vps.Daca acest website este in php 5+ si are mai multe port-uri deschise(21,80,443,3306,etc.) pot accesa fisierele din el? Am nevoie doar de "da" sau "nu" ca sa stiu daca mai are rost sa incerc.
×
×
 • Create New...