Jump to content

eireal

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by eireal

  1. Salut, din cate imi amintesc la metin2 aveai 2 tipuri de fisiere pereche in pack- epk(fisierele de dimensiuni mari), respectiv eix (fisierele de dimensiuni mici). Din ce stiu, acum ca aveti acces la sursa clientului, respectiv a launcher-ului, poti cumva sa "ascunzi" toate fisierele eix si toate dll-urile in in launcher. In pack o sa-ti ramana doar epk-urile, iar dll-urile (cele mai vulnerabile fisiere) sunt si ele ascunse bine. Uita-te pe net la tutoriale cum sa faci compile la o sursa...Ai nevoie de Visual Studio si cateva concepte basic de programare. Eu la un simplu search pe google am gasit deja pe un forum strain un tutorial cum sa faci asta. Succes!
  2. Pot primi si eu o invitatie,va rog?
  3. E c++ ce mi-ai dat tu...eu caut c-manual complet.Mersi,oricum.
  4. Salut! Poate sa imi dea cineva cartea lui Herbert Schildt:"C -Manul complet" de la Teora? Am cautat-o peste tot ,in anticariate si in librarii...nu o are nimeni. Poate o aveti ratacita in PC sau prin casa(o cumpar). Multumesc!
  5. Am zis ca-s incepator...dar nu trebuie sa aflam serviciile care ruleaza pe server :ftp,telnet,smtp,finger precum si versiunile lor+porturi?
×
×
  • Create New...