Jump to content

best man

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

best man's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Este binevenit tutorialul,mai ales pe forumul acesta.Daca unii stiu ce e un trojan aia nu inseamna ca toti stiu.Sunt convins ca cineva il va vedea folositor.Totusi suntem pe un forum de securitate pe care multi intra sa invete.MULTUMESC!
  2. Dupa mentalitate cred ca ai fost abuzat cand ai fost mic...GET A DOCTOR!
  3. De cand va ocupati cu campanii electorale,onorati membrii RST TEAM???Chiar nu am afinitatzi politice,sunt chiar dezgustat de aceasta.Plus ca mesajul care l-am primit este scris de un agramat incult care nu vad ce ar cauta pe forumul asta!!!Lasati campaniile electorale sa fie postate in locurile lor.VA MULTUMESC. :evil:
  4. Bai ArgentinBoy,se pare ca ai ceva probleme cu intelesul limbii romane...Nu am zis ca face ce stie mai bine,am zis ca face ceea ce altii de pe siteul asta numai zic ca pot face...Shi las-o mai moale cu amenintarile ca ma plictisesti :evil:
  5. lol...chiar crede cineva ca sperie cu toate amenintarile ce le lanseaza publicului??? S-au trezit americanii sa ameninte in loc sa-si puna la punct sistemul bancar care este dintre cele mai vulnerabile de pe glob...Cu asta poate reusesc sa mai creasca pretul unui dump de la 5 $ la 10$
  6. Ce aveti mah cu omul....toti va dati mari hackeri s.a.m.d...bravo lui.A aratat omul ca nu numai vb ca 70% de pe forumul asta,shi face....poate a gresit ca l-a servit pe...colegul,dar acum nu sariti voi toti astia cu etica prea dezvltata la atac .a gresit shi gata.GATA shi voi:
  7. status-logging in ......status-invalid HELP?
  8. de la mine din lista nu a picat nici unul...
  9. linkul e de pe vremea lui stefan cel mare...pacat,me interesa ceva de acolo
  10. HE HE HE....Am gasit-o shi in Italia o parasesc pe mary ca m-a ruinat : :roll: PS e oki shi cu narghilea
×
×
  • Create New...