Jump to content

JerryCo

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

JerryCo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. cred ca ai postat doar de dragu de a face un post;)
  2. daca ai greturi iti recomand sa te eviti subiectul:)....am cerut fara offtopic;)
  3. fiecare scrie cum doreste si ce e ciudat in titlu ? si nu sunt cocalar dar in loc sa judeci pe alti ar trebui sa te privesti singur:) la profilu tau , locatia ta este : in mata cred ca asta spune multe despre lumea ta;)
  4. da tema e gratuita:) nu e facuta de mine:) toti isi modifica Template de la blog
  5. oke o sa verific nu scriu numai eu articolele:)
  6. @J : multumesc:) si topicul era al colegului:) am zis ca se ocupa mai multi de el nu numai eu:) dar acum fiecare cuu parerea lui:)
  7. stiu ca era o ironie:) pe de o parte ai dreptate ....blogul nu e facut numai pentru mine abia e deschis o sa am cate un membru care se va ocupa de categoria lui in parte:) cum ai spus tu singur nu am am cum sa ma bat pe toate domeniile:) mersi de sugestie
  8. in primu rand nu promovez manele:) si am ales mai multe "nise" pentru a atrage cati mai multi vizitatori ..multi cauta un blog cu multiple categorii:)
  9. Ediverse.Net are scopul de a tine lumea la curent cu tot ce e nou in industria muzicala (single-uri noi, videoclipuri, evenimente s.a.m.d) , programe pc/software cele mai jocuri aparute si o mica sectiune dubstep blogul este creat pe data de 18.09.2012 As vrea sa stiu si eu opinia voastra despre acest blog ? P.S : fara offtopic vreau doar pareri Multumesc ! Site: Ediverse.Net Facebook: https://www.facebook.com/ediverse.net
  10. interesant mersi de informatie o sa incerc si eu:)
  11. @alecseu ...tu sigur ai citit posturile ? eu nu am cerut ca topicul sa fie inchis ia dai back si uitate cine a zis sa fie inchis si poza am pus dupa ce am pus si alti inaintea mea:) si am scos si poza ca sa fi multumit;)
  12. @tromfil mai greseste omul cand scrie asta se intampla dupa o zi de munca;) nu sunt fanu nimanui nu sunt ideei aiurite ti se pare normal ca cineva sa faca puscarie pt ca detine un site de upload sau descarca niste aberati:) si de acoord conceptul masca e porcarie nu exista nici o legaturi intre ce fac ei si cine era Guy @ps-axl si da cred ca derapam departe de subiect mai bine inchei fiecare cu ideeile lui:)
  13. asa spun la stiri si mai pe toate site-urile de stiri online:)
  14. e adevarat ca au preluat masca lu guy fara sa existe o legatura dar e nevoie si de oamenii din acestia care sa mai dea o lectie statului pentru ca statul isi bate joc de noi acum o sapt proprietarul de la rapidshare a fost bagat la inchisoareiar la noi in romania acum cine descarca un amarat de film dupa torrent face puscarie o prostie totala:) si ar fi idee tex asemenea tricouri:D
×
×
  • Create New...