Jump to content

BySanu

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BySanu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Salut! Sunt cam vechi in lumea marketingului si as dori sa caut un partener de incredere cu care as putea monetiza traffic, defapt vreau ca sa gasesc un partner care sa stie engleza sa faca posturi si sa stie seo, eu vin cu bani , site, tubebox si altele, cei interesati pm cu idul de messenger sau reply direct. Multumesc!
  2. Salut, vreau ca acest subiect sa fie mai amuzant si sa fie ca un concurs, sa vedem unde va pricepeti cel mai bine. Deci, vreau ca unul dintre voi sa sparga un account de forum si care primul l-a spart ofer 1$, accountul este facut de mine! Forum : Forum o Zarabianiu przez Internet | Praca w Domu Username : azi15 Succes, parola se spune pe privat!
  3. Intra pe clubptc. net si dai la sectiunea Paid per upload si dai la informatii gasesti totul despre toate.

  4. zimi si mie te rog cu ai reusit sa faci bani pe net ca eu ma chinui de foarte mult timp sa fac asta..

  5. Scuze, nu am stiut nu m-am uitat la data, poate va fi de folos cuiva !
  6. De ce nu te inscrii la cineva refferal, sa iti raspunda la toate intrebarile, poti gasi oferte de refferali pe : Clubptc com , sau cpaelites com ?
  7. Ok, scuzati-ma , puteti inchide topicul.
  8. Salut, stiu ca am facut posturi inutile dar cred ca asta nu va fi sters! Asa dar, caut un cracker care poate afla orice parola. Parola este al unui user ce se foloseste de un website. Daca esti interesat dami te rog un PM.
  9. Salut!!! De cateva luni bune de cautat am gasit acest forum unde se gasesc cei mai buni crackeri, as apela la serviciile unui cracker pentru aflarea unei paroli al unui utilizator care foloseste un site. Cine este interesat lasa un pm, va rog seriozitate.
  10. Daca ati citi mai atent ati observa ce am zis, daca e un cracker bun atunci ii spun cum sa faca 1000$ / zi!
  11. Salut! Caut un cracker bun care poate sparge o parola al unui utilizator al unui site! Daca poate sparge cu adevarat parola il invat cum sa faca 1000$ / pe zi. Cine este interesat : sanuronaldo@yahoo.com
  12. Cei interesati adauga id de mess : sanuronaldo@yahoo.com
  13. Plus la asta am uitat sa precizez ca daca este un hacker adevarat ii ofer o metoda de facut 1000-5000$ / luna.
  14. Salut, caut un hacker sa sparga o parola unui user al unui site. Platesc 32$ paypal. Nu e MOCA;) Cei interesati scriu in comment cu idul lor de mess. Va rog seriozitate.
×
×
  • Create New...