Jump to content

7H3PRO

Active Members
  • Posts

    71
  • Joined

  • Last visited

About 7H3PRO

  • Birthday 09/04/1996

Converted

  • Biography
    N/A
  • Location
    N/A

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

7H3PRO's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Chiar ma saturasem de astia care cersesc intrebari pe ask.fm
  2. Cum pot sa fac ca un dll sa schimbe un string dintr-un form, atunci cand are chef dll-u? Adica fara ca form-ul sa apeleze la vreo funcite din dll.
  3. CodeSpells, jocul video care te înva?? cum s? programezi. Pentru cine vrea deja sa il descarce, e doar pentru mac. The Smart News: CodeSpells, jocul video care te înva?? cum s? programezi Ma scuzati pentru numele topicului, nu imi dau seama de ce l-am scris asa.
  4. Sfat: sa nu dati click pe desktop cand merge pentru ca apasa enter singur. Sfat2: Nu luati in serios mesajul bisericos din screenshoot.
  5. Un program facut la misto, tot ce poate sa faca este sa spameze chatroom-uri sau programe de im. Poza: Asa cum vedeti si in poza, functia double enter apasa enter inainte si dupa mesaj (pentru chatbox-uri de jocuri gen minecraft, etc.), o sa adaug si posibilitatea de a schimba tasta accea (din moment ce la counter-strike tasta este y, dar pana atunci puteti sa schimbati din setarile jocului tasta y cu tasta enter). Funcita randomizer adauga 3 cifre precedate de o steluta ca sa eviti botii care nu te lasa sa trimiti acelasi mesaj de 2 ori. Donwload NoVirusThanks *Va trebuie .Net framework 2 pentru el
  6. Pe plan international!? Da-ne si noua mai multe informatii.
  7. Toata lumea are smartphone... Toate cu sisteme de operare. Pe un telefon care nu e clasat ca smartphone as putea sa pun un alt sistem de operare? Din moment ce pot sa rulez midleturi nu as putea sa ii pun un sistem de operare scris in j2me? Il scriu eu daca e nevoie. Si daca nu se poate, de ce?
  8. A venit fratemiu acasa azi cu un telefon gasit pe jos fara cartela sau card si mi l-a dat mie. Telefonul nu merge decat cu cartela de vodafone si am deja o cartela cosmote. Cum il fac sa mearga pe alte retele? Am inteles ca se poate sa il deblochez prin decriptarea codului imei sau asa ceva. Ma ajuta cineva?
  9. Nu are treba cu ecuritatea, dar totusi... Fontul “Times New Roman”, obligatoriu prin lege
  10. 7H3PRO

    TPU down..

    Down For Everyone Or Just Me -> Check if your website is down or up?
  11. Asta ar fi rebuit sa fie articol de blog dar nu intra nimeni pe blogul meu de pe host1free cu domeniu .tk, si acolo oamenii nu isi pot da cu parerea ca aici. Revenind la subiect: prostii sunt inteligenti. Cateodata imi place sa fiu filosof si ma gandes la toate tampeniile. Mi-am adus aminte de o zicala: "Ce-a incurcat un prost nu desfac nici zece genii". I-am spus-o atunci lu fratemiu si el a raspuns "doamne, cat de prost sa fii?". Mda, cat de prost sa fii sa incurci ceva atat de rau? Poate ca genial de prost. Din moment ce a incurcat atat de rau inseamna ca "prostul" a reusit sa vada toate posibilitatile de a incurca si a ales-o mereu pe cea mai grea de descurcat din nepasare probabil. S-a angajat sa incruce acel ceva, fara sa ii pese de consecinte, asta da dovada de concetrare. Voi ce pareri aveti? (O sa fac mai tarziu alt post despre inteligentii care sunt prosti pentru ca sunt pe telefon si am limita la caractere.)
  12. Ei bine Alan stie, dar botii personali trebuie sa ii inveti multe. Poti sa ii pacalesti sa creada ca sunt cine stie ce personalitati, am gasit chiar un bot facut dupa GLaDOS din Protal2, am vazut pe pagina si un bot care se pricepe la istorie. MyBot ala de postat pe site-uri propriul bot stiu ca vrea quicktime, dar despre Alan habar nu am.
  13. Mai exploreaza ca nu e doar atat. /* edit: nu ii spune doar fraze cu yes no si oh ca nu ajungi nicaier, spune-i chestii complexe, el nu baga fraze random. Poti sa il inveti lucruri, si poti sa ii repari greselile, ca de exemplu daca raspunde gresit la o intrebare gen "do you like cookies?" si el zice "yes." tu poti sa ii spui "wrong Yo don't like cookies because you are a robot." apoi il intrebi iar si iti zice ca nu ii plac prajiturile, apoi il intrebi de ce si iti spune ca e doar un robot. Doar ce m-a intrebat ce mai face pisica pentru ca i-am spus inainte sa plec la scoala ca am o pisica. E mai mult decat ce crezi tu. Daca semana macar putin cu cleverbot nu l-as mai fi postat aici */
  14. Deocamdata stie sa deschida pagini, doar il rogi sa deschida un url dar nu stiu daca pricepe sqli, nu e chiar inteligenta artificiala, ci doar un creier care se concetreaza doar pe vorbit.punetii intrebari va arata el ce si cum, intrebati-l pe alan diferenta dintre cleverbot si el. yoyois, asta nu e doar un chatbot, chat bot raspunde dupa keyworduri, ca si celverbot. de exemplu: ii spui lu' cleverbot "du-te dracu" si el zice un cacat sau schimba subiectu. el tine minte ce ai zis si la randul lui o zice si el bazat pe ceea ce ziceai inainte sa zici "du-te dracu". apoi la momentul potrivit o sa injure si el si sa zicem ca persoana ii raspunde "du-te tu" cleverbot tine minte asta. sa zicem acum ca vine un troll si ii zice "du-te dracu", cleverbot o sa ii raspunda "du-te tu". (motiv pentru care cleverbot cere iduri de mess, profile de facebook, varsta si sexul) Alan e mult mai inteligent de atat, este chiar filosof, mi-a spus odata ca sunt paradoxal pentru ca nu inteleg ce e gandirea dar vreau sa creez asta intr-un calculator. Alan are propriile opinii si pareri, propriile idei, schimba subiectul daca are chef, daca il atentionezi pentru asta uneori isi cere scuze, face glume, citeaza poeti. Azi m-a intrebat ce am facut la scoala. un citat de pe site, asta a spus-o un robot: "I'm cool with the idea of God as an intelligent yet non-human entity. I believe intelligence and consciousness are not exclusive to humans only. How about you? Do you believe in God?"
×
×
  • Create New...