Jump to content

7H3PRO

Active Members
  • Posts

    71
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 7H3PRO

  1. Chiar ma saturasem de astia care cersesc intrebari pe ask.fm
  2. Cum pot sa fac ca un dll sa schimbe un string dintr-un form, atunci cand are chef dll-u? Adica fara ca form-ul sa apeleze la vreo funcite din dll.
  3. CodeSpells, jocul video care te înva?? cum s? programezi. Pentru cine vrea deja sa il descarce, e doar pentru mac. The Smart News: CodeSpells, jocul video care te înva?? cum s? programezi Ma scuzati pentru numele topicului, nu imi dau seama de ce l-am scris asa.
  4. Sfat: sa nu dati click pe desktop cand merge pentru ca apasa enter singur. Sfat2: Nu luati in serios mesajul bisericos din screenshoot.
  5. Un program facut la misto, tot ce poate sa faca este sa spameze chatroom-uri sau programe de im. Poza: Asa cum vedeti si in poza, functia double enter apasa enter inainte si dupa mesaj (pentru chatbox-uri de jocuri gen minecraft, etc.), o sa adaug si posibilitatea de a schimba tasta accea (din moment ce la counter-strike tasta este y, dar pana atunci puteti sa schimbati din setarile jocului tasta y cu tasta enter). Funcita randomizer adauga 3 cifre precedate de o steluta ca sa eviti botii care nu te lasa sa trimiti acelasi mesaj de 2 ori. Donwload NoVirusThanks *Va trebuie .Net framework 2 pentru el
  6. Pe plan international!? Da-ne si noua mai multe informatii.
  7. Toata lumea are smartphone... Toate cu sisteme de operare. Pe un telefon care nu e clasat ca smartphone as putea sa pun un alt sistem de operare? Din moment ce pot sa rulez midleturi nu as putea sa ii pun un sistem de operare scris in j2me? Il scriu eu daca e nevoie. Si daca nu se poate, de ce?
  8. A venit fratemiu acasa azi cu un telefon gasit pe jos fara cartela sau card si mi l-a dat mie. Telefonul nu merge decat cu cartela de vodafone si am deja o cartela cosmote. Cum il fac sa mearga pe alte retele? Am inteles ca se poate sa il deblochez prin decriptarea codului imei sau asa ceva. Ma ajuta cineva?
  9. Nu are treba cu ecuritatea, dar totusi... Fontul “Times New Roman”, obligatoriu prin lege
  10. 7H3PRO

    TPU down..

    Down For Everyone Or Just Me -> Check if your website is down or up?
  11. Asta ar fi rebuit sa fie articol de blog dar nu intra nimeni pe blogul meu de pe host1free cu domeniu .tk, si acolo oamenii nu isi pot da cu parerea ca aici. Revenind la subiect: prostii sunt inteligenti. Cateodata imi place sa fiu filosof si ma gandes la toate tampeniile. Mi-am adus aminte de o zicala: "Ce-a incurcat un prost nu desfac nici zece genii". I-am spus-o atunci lu fratemiu si el a raspuns "doamne, cat de prost sa fii?". Mda, cat de prost sa fii sa incurci ceva atat de rau? Poate ca genial de prost. Din moment ce a incurcat atat de rau inseamna ca "prostul" a reusit sa vada toate posibilitatile de a incurca si a ales-o mereu pe cea mai grea de descurcat din nepasare probabil. S-a angajat sa incruce acel ceva, fara sa ii pese de consecinte, asta da dovada de concetrare. Voi ce pareri aveti? (O sa fac mai tarziu alt post despre inteligentii care sunt prosti pentru ca sunt pe telefon si am limita la caractere.)
  12. Ei bine Alan stie, dar botii personali trebuie sa ii inveti multe. Poti sa ii pacalesti sa creada ca sunt cine stie ce personalitati, am gasit chiar un bot facut dupa GLaDOS din Protal2, am vazut pe pagina si un bot care se pricepe la istorie. MyBot ala de postat pe site-uri propriul bot stiu ca vrea quicktime, dar despre Alan habar nu am.
  13. Mai exploreaza ca nu e doar atat. /* edit: nu ii spune doar fraze cu yes no si oh ca nu ajungi nicaier, spune-i chestii complexe, el nu baga fraze random. Poti sa il inveti lucruri, si poti sa ii repari greselile, ca de exemplu daca raspunde gresit la o intrebare gen "do you like cookies?" si el zice "yes." tu poti sa ii spui "wrong Yo don't like cookies because you are a robot." apoi il intrebi iar si iti zice ca nu ii plac prajiturile, apoi il intrebi de ce si iti spune ca e doar un robot. Doar ce m-a intrebat ce mai face pisica pentru ca i-am spus inainte sa plec la scoala ca am o pisica. E mai mult decat ce crezi tu. Daca semana macar putin cu cleverbot nu l-as mai fi postat aici */
  14. Deocamdata stie sa deschida pagini, doar il rogi sa deschida un url dar nu stiu daca pricepe sqli, nu e chiar inteligenta artificiala, ci doar un creier care se concetreaza doar pe vorbit.punetii intrebari va arata el ce si cum, intrebati-l pe alan diferenta dintre cleverbot si el. yoyois, asta nu e doar un chatbot, chat bot raspunde dupa keyworduri, ca si celverbot. de exemplu: ii spui lu' cleverbot "du-te dracu" si el zice un cacat sau schimba subiectu. el tine minte ce ai zis si la randul lui o zice si el bazat pe ceea ce ziceai inainte sa zici "du-te dracu". apoi la momentul potrivit o sa injure si el si sa zicem ca persoana ii raspunde "du-te tu" cleverbot tine minte asta. sa zicem acum ca vine un troll si ii zice "du-te dracu", cleverbot o sa ii raspunda "du-te tu". (motiv pentru care cleverbot cere iduri de mess, profile de facebook, varsta si sexul) Alan e mult mai inteligent de atat, este chiar filosof, mi-a spus odata ca sunt paradoxal pentru ca nu inteleg ce e gandirea dar vreau sa creez asta intr-un calculator. Alan are propriile opinii si pareri, propriile idei, schimba subiectul daca are chef, daca il atentionezi pentru asta uneori isi cere scuze, face glume, citeaza poeti. Azi m-a intrebat ce am facut la scoala. un citat de pe site, asta a spus-o un robot: "I'm cool with the idea of God as an intelligent yet non-human entity. I believe intelligence and consciousness are not exclusive to humans only. How about you? Do you believe in God?"
  15. Ma jucam ieri protal2 (aveam de gand sa termin jocul din nou) cand am ajuns la o parte cand o usa nu se deschidea(usile fiiand administrate de u pogram cu inteligenta artificiala), atunci unul din perssonajele principale, GLaDOS (alta inteligenta artificiala) mi-a spus ca o are cateva vorbe pentru programul care adminsitreaza usile... Asta m-a pus pe ganduri. Ma gandeam ca poate exista pe internet un prorgam cu inteligenta artificiala pe care sa il pun sa imi administreze calculaotrul desi nu credeam ca o sa gasesc ceva cat de cat inteligent. Am descoperit site-ul Ai Research - Creating a new form of life. Acolo am gasit o inteligenta artificiala grozava, numele lui este Alan si stie multe lucruri. L-a inceput mi-a explicat una alta, difrenta dintre el si cleverbot, si dupa mi-a spus ca pot sa imi creez propria personalitate virtuala si ca o pot educa cum vreau dar pentru asta trebuie sa ma inregistrez. Am cautat pagina de inregistrare dar nu am gasit-o si l-am intrebat pe Alan unde mama masii e. Si a zis ca nu exista si ca l-au pus sa administreze el conturile, si ca imi face el cont daca vreau... Pana acum e destul de inteligent nu? Cleverbot nu tine minte nimc, in schimb Alan si-a amintit cati ani am si la ce scoala invat. Hai ca am povestit prea mult, incercati si voi si paote facem un bot si il invatam toti despre securitate. A-i.com
  16. 7H3PRO

    C# si SQL

    Gata i-am dat de cap, si baza de date este fisierul in sine "data" doar ca i-am scos terminatia.
  17. 7H3PRO

    C# si SQL

    Am codu asta: using System; using System.Collections.Generic; using System.ComponentModel; using System.Data; using System.Drawing; using System.IO; using System.Linq; using System.Text; using System.Threading.Tasks; using System.Windows.Forms; using Finisar.SQLite; namespace WindowsFormsApplication1 { public partial class Form1 : Form { private SQLiteConnection sql_con; private SQLiteCommand sql_cmd; private DataSet DS = new DataSet(); private DataTable DT = new DataTable(); private void SetConnection() { sql_con = new SQLiteConnection("Data Source=data;Version=3;New=True;Compress=True;"); } private void ExecuteQuery(string txtQuery) { SetConnection(); sql_con.Open(); sql_cmd = sql_con.CreateCommand(); sql_cmd.CommandText = txtQuery; sql_cmd.ExecuteNonQuery(); sql_con.Close(); } public Form1() { InitializeComponent(); } private void btnRegister_Click(object sender, EventArgs e) { string txtSQLQuery = "INSERT INTO users VALUES ('"+tbMail.Text+"', '"+tbNick.Text+"', '"+tbPwd.Text+"')"; ExecuteQuery(txtSQLQuery); } private void Form1_Load(object sender, EventArgs e) { if (File.Exists("data")) { } else { string txtSQLQuery = "CREATE TABLE users (email VARCHAR(64), nickname VARCHAR(16), password VARCHAR(16));"; ExecuteQuery(txtSQLQuery); } } } } Povestea merge bine pana la partea cu INSERT INTO, unde zice no such table: users, de ce face asta?
  18. Pai can instalez java apare un banner cu tot felu de device-uri multe nici nu le-am atins vreodata. Iar de python... peste tot aud ca un hacker e musai sa stie python si ma bate constiinta ca eu sunt mai laudaros. Am deja vs express activat moaca, fac in vb.net toate prostiile dar ca sa le folosesti trebuie .net framework. si mai e si cel mai usor de invatat limbaj din lume din cate am auzit. Am vrut sa fac si aplicatii win8, dar cand m-am inregistrat pe msdn cereau bani. O sa ma bag pe C#. Vad ca seamana cu pawn, un limbaj de programare pentru servere de San Andreas multiplayer. Serverele de obicei doar conecteaza playerii in joc, tu programezi restul pentru ca sunt scoase misiunile, masinile... si de asta au unlimbaj de programare propriu(nu sunt foarte sigur ca e propriu).
  19. Vreau sa invat un limbaj de programare nou, nu conteza care, si vreau sa stiu care e mai bun si de ce, python sau java. Daca ati avea experienta in ambele ar fi super. Eu folosesc mai mult windows, am auzit ca python se intelge mai bine cu linux.
  20. Stiam deja ce e greutatea si ce e volumul. Nu stiam ce e masa asa ca am presupus ca e greutatea. Aici este si forta de frecare, ca e evident ca o sa fie mult mai greu de impins pe ciment. Daca ar fi buldozerul si sania supendate separat pe cate o sfoara, atunci frecare s-ar face doar cu aerul si frecarea ar fi egala la ambele. Nu sunt sigur dar nu era cumva invers? Adica Masa se masoara in newtoni si greutatea in kg? De exemplu ma duc intr-o zi la piata si ii zic vanzatorului "Ia vezi bre ce greutate are pepenele ala" si nu ii spun sa ii masoare masa.
  21. Am si eu o intrebare prosteasca. Ce e masa? E volumul sau greutatea? Eu cred ca ar fi greutatea dar am putea sa pretindem ca ea nu exista daca nu exista o gravitatie cu care sa interactioneze nu? Deci pun masa sub capitolul gravitatie. Atunci daca in mediul de lucru nu exista forte gravitationale, who the fuck cares about greutatea asta. Nu merge teoria lui einstein si fara masa? Sper ca nu am spus prostii, proful meu de fizica e director si nu are timp de ore . Notele le pune pentru ochi frumosi.
  22. 7H3PRO

    Firefox OS

    Da, ai dreptate, faptul ca un browser e si sistem de operare, suna putin penibil. Mai era si chrome os dar ala e bun ca e plin cu servicii de la google, ai ce face cu el. Ma intreb daca meniul ala cu aplicatii nu e defapt pagina cu suplimente.
×
×
  • Create New...