Jump to content

oldnavy

Active Members
  • Posts

    213
  • Joined

Everything posted by oldnavy

  1. Inteleg si asta, dar totusi aceste reguli sunt valabile pe mai toate forumurile, si nu cred ca asta e exact primul pe care se inregistreaza. Cum ziceam.. bun simt!
  2. Toata treaba asta tine de bun simt. Parerea mea! De ce ai redeschide un topic de acum 2,3 ani?
  3. Ti-am scris mesaj privat.
  4. Contul e din 2010, are pin, e facut pe domeniu
  5. Vand cont adsense, 26 de euro pe el.
  6. Poate cineva sa ma imprumute cu 5$ in paypal? Merci.
  7. Probabil ai dreptate, insa am vazut businessuri chiar si din Romania finantate pe indiegogo. In fine, nu de asta am deschis topicul ci pentru a obtine variante de promovare
  8. Vreo idee de a promova campania? http://igg.me/p/820116/x/7837797 Nu am nevoie doar de vizitatori ca numar, conteaza "valoarea" lor. Sa citeasca, sa inteleaga, sa dea share, sau eventual sa doneze.
  9. <a href="http://cristianbiris.eu/">Afaceri start up</a> Merci
  10. oldnavy

    Indiegogo

    Am incercat si asta, am facut un proiect. Rugamintea mea este daca puteti sa ma ajutati in vreun fel, "sa dau vestea". https://www.indiegogo.com/projects/baroc-pub-project-our-dream-come-true/x/7837797 Asta ar fi link-ul. Ceva metode ca sa-l raspandesc? Merci.
  11. oldnavy

    Indiegogo

    Sunt intr-un moment de declin al businessului meu, si am nevoie de o suma de bani relativ mica sa pot inainta,insa nu mai am resurse financiare, si nici vreo varianta de a face rost de bani. Zilele trecute, cautand solutii pe net am dat de site-ul www.indiegogo.com si vroiam sa va intreb daca ati mai auzit, si daca ar fi o solutie viabila de finantare pe termen scurt. Merci! LE: Nimeni, nimic?
  12. Mi se pare mie sau toata lumea incearca sa gaseasca motive sa nu munceasca? E o facilitate, primesti niste bani. Daca te apuci pe cont propriu cu un SRL e mai usor?
  13. Nu ai voie sa achizitionezi alcool sau tutun din banii aia. Pune mana si citeste ghidul, nu te lua dupa ce zic aia de la oficiu.
  14. Nu te obliga sa ai salariul mediu, eu i-am angajat cu minim pe economie. 10.000 de euro fonduri, 10.000 de euro aport propriu. Planul de afaceri e pe o platforma online, trebuie sa-l completezi, evident trebuie sa fie viabil. Investitia totala a fost de 20.000 euro + tva. Tva-ul nu este cost eligibil, deci trebuie sa vina tot din resurse proprii. Pentru cei care nu pot acoperii din resurse proprii pot sa faca coofinantare cu CEC BANK, credit pe 5 ani. Creditul este garantat 80% de fondul de investitii si 20% reprezinta gajul bunurilor achizitionate din bani. Asigurarea se face in favoarea AIPPIMM si CEC BANK
  15. Ba da, doar ca SRL-D poti aplica in program
  16. Minim 4 angajati, nu ai vreo obligatie vizavi de valoarea salariului. Esti monitorizat timp de 3 ani.
  17. Daca te uitai la data implementarii fondurilor vedeai ca am aplicat la sfarsitul lui 2012. Banii i-am primit in 2013. Firma am facut-o in februarie 2012 si nu am avut activitate, am facut-o special ca sa aplic, insa am aplicat doar in octombrie 2012. In fine, nu stiu de ce ma justific sau incerc sa demonstrez ceva, eu v-am dat un pont, cine vrea sa profite bine, cine nu, la fel de bine. Nu e neaparat sa citesti de pe blog, cauta pe aippimm, am dat adresa blogului pentru ca am explicat mai babeste cum sta situatia. Se poate inchide topicul. Bafta
  18. Citeste primul post, intra pe blog, am scris acolo in mare care e procedura si orice nelamurire ai poti sa ma contactezi. Ca sa nu credeti ca vorbesc avioane, puteti vedea aici firma http://programenationale2012.aippimm.ro/listaretineri/57 Pozitia este 1130.
×
×
  • Create New...