Jump to content

mihai1497

Members
  • Posts

    16
  • Joined

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mihai1497's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Nu am primit nici un pm de la tine dar poti sa imi zimi cu ce incepe numele tau ? sa vad daca e cineva cu acest nume pentru a genera cuponul.
  2. Daca moderatori considera ca nu e o sa il mute dar nu am gasit alta sectiun mai potrivita.
  3. Nu, eu iti pot genera un cupon tie de 5$ Link-ul de referral este bun.
  4. In cele ce urmeaza o sa va descriu cum puteti primi gratuit un cupon de 5$ pe seoclerks Ce e seoclerks? Este un site unde micro-freelanceri isi listeaza serviciile(in cea mai mare parte servicii seo) 1) Trebuie sa te inscrii cu link-ul meu de referral. 2) Imi dai pm sau postezi aici si eu iti voi da pm inapoi in care v-oi include cuponul. Daca te intrebi ce poti cumpara de pe acest site v-oi lasa mai jos o list: 50 USD Facebook Coupon Ads Cheapest for $5 give you 1000 Real Human youtube views for $1 create 150 EDU Backlinks for ANY WEBSITE Very Cheap Just 1 DOLLAR Safe for Google in max 48 hours for $2 75 000 blog comment backlinks from SCRAPEBOX blast for $5 provide 150 Google Plus To Your Website URL for $1 give you 75 Bing Ads Coupon Code for $5 Trebuie sa te inregistrezi cu link-ul meu de referral deoarece nu am voie sa generez cupon daca nu esti inscris ca referral al meu, in plus nu pierzi nimic daca te inscrii. Doar un singur cont aveti voie sa va faceti! Cam atat. Daca aveti intrebari puteti sa postati aici nu e nici o problema.
  5. Un tab nou am reusit sa adaug dar nu stiu cum sa il fac sa se deschida cand dau click pe un link din browser. Si inca o problema cum as putea face sa dau click automat pe un buton care are doar class?
  6. Deci am facut o aplicatie in C# si vreau sa fac cand dau click pe un buton si se deschide un tab nou sa se deschida in aplicatie nu in IE Multumesc!
  7. Cum dau mail la toti odata ?:">
×
×
  • Create New...