Jump to content

fk2b4udie

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by fk2b4udie

  1. Le vrei extrase dintr-un loc anume, ca sa stiu pe ce esti targetat ... Ma uit sa vad de unde pot lua si-ti zic maine daca se poate. Vad ca altii au mai dat tepe, eu abia am dat azi de situl asta, iti dau "marfa" inainte si iti arat si de unde si cum le-am luat daca ajuta la credibilitate. Sunt oarecum nub dar una-alta mai stiu si eu sa fac Desigur, nu incurajez cardingu' sau alte balarii, banuiesc ca stii si tu ca nu-i prea legal. Pe langa asta, nu stiu daca se mai fac bani din carding deci ma gandesc ca poate unii abereaza sau nu prea mai sunt eu la curent :">
  2. guys, eu folosesc nologine de o vreme si pentru spam si pentru anonimitate etc insa am o mica problema: nu imi place sa ma rog de altii sa-mi dea... nu ma ivreau sa cersesc nologine pe la cunoscuti. nu e cineva tare amabil sa-mi zica si mie cum se obtin, cum se scaneaza dupa nologine?
  3. guys, eu folosesc nologine de o vreme si pentru spam si pentru anonimitate etc insa am o mica problema: nu imi place sa ma rog de altii sa-mi dea... nu ma ivreau sa cersesc nologine pe la cunoscuti. nu e cineva tare amabil sa-mi zica si mie cum se obtin, cum se scaneaza dupa nologine?
×
×
  • Create New...