Jump to content

robytza_928

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by robytza_928

  1. Salut all...rog pe cineva daca se poate sa faca upload la toate cartiile de pe prima pagina ale lui nytro sau o arhiva a tuturor de acolo...va rog frumos daca se poate....
  2. da...de aici l-am luat si eu si mi s-a virusat pc-ul de la asta am avut virusul win32 nasha.a si imi manca toate executabilele de la programe din c:,nu stiu de ce mi s-a virusat ca am avut kasperski 2013 cu licenta dar mi-l stergea executabilul de la keylogger asa ca i-am dat disable protection si asa s-a virusat...dupa ce i-am dat drumu iar a inceput nebunia!
  3. aham...macar acum m-am convins si nu am decat sa astept asta este..oricum va multumesc amandurora pentru sfaturi..Bafta!
  4. Salut..eu am modemul specificat in titlu si am 5 gb trafic....se duce cam usor..si acum trebuie sa stau pana pe 8 februarie cand se reseteaza iar contoarele...am auzit ca exista metode pe net sau programe haked care ar putea sa faca reset la contoare o data pe saptamana...am cautat in toate moduriile dar nu am gasit nimic..rog frumos pe cineva care e pe domeniu sa ma ajute...bineinteles daca se poate...va doresc o seara buna!
×
×
  • Create New...