Jump to content

ale_alexandra

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About ale_alexandra

  • Birthday 11/21/1995

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ale_alexandra's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Daca tot sunteti atat de multi care nu credeti,aveti tupeul sa Il injurati? Eu am facut o cand aveam 8-9 ani,si nu s a terminat cu bine ,nu stiu daca a fost simpla coincidenta sau nu,dar am ajuns cu semne(a doua zi de dimineata la ora 7,asfaltul de abia facut,eu am reusit sa ma impiedic si sa pic cu nasul intr o teava ). Nici eu nu pot sa zic ,da cred,dar nici sa zic,nu cred. Rugaciunea tot o fac,desi nu am nevoie de nimic:)
  2. spyphone , nu stiu serviciu mai free de atat(pt ca gps tracking ii costa si pe ei,din cate am inteles). Datele sunt salvate la ei pe server,necesita internet(logic),nu poti citi mesajele,doar vezi numarul de la care vin si catre cine se trimit(La fel si la apeluri),ocupa f putin(500kb parca). Pachetul basic(fara plata) ofera toate astea + un mare dezavantaj,la cateva ore de utilizare,iti da un mesaj pe telefonul host "PhoneSpy is running" .
  3. nu pot sa ma abtin sa nu dau comment,imi place designul,si ideea,si uite un tutorial pe care vreau sa il bagi. Cum sa transferi date de la un pc catre un android. E o chestie super usoara care o faci in 5 secunde,si mie mi-a luat foarte mult timp si cautari pe google,si am gasit toate prostiile numai chestia asta super simpla NU(nu rapid cel putin).
  4. Imi place nickname-ul tau ;))

×
×
  • Create New...