Jump to content
hoax

[Cerere]cumpar baza de date finante

Recommended Posts

Posted

Dupa cum spune titlul cumpar baza de date orice este legat de domeniul credite personale, imprumuturi...etc

Ofer intre 180 - 700$ si anume 180$ ofer pe 8000 email-uri verificate, escrow sau cum doriti.

Plata BTC, Banca, Posta Romana...etc fara PayPal ca sunt mui8sti

Nota*: fara banci, sau alte detalii ilegale ms ! afiliati doar birou de credit, ziarul financiar..etc

Posted
Dupa cum spune titlul cumpar baza de date orice este legat de domeniul credite personale, imprumuturi...etc

Ofer intre 180 - 700$ si anume 180$ ofer pe 8000 email-uri verificate, escrow sau cum doriti.

Plata BTC, Banca, Posta Romana...etc fara PayPal ca sunt mui8sti

Nota*: fara banci, sau alte detalii ilegale ms ! afiliati doar birou de credit, ziarul financiar..etc

Salut am baza de date si acces la Biroul de Credit pentru domeniul finante . Pretul este de 1000 euro pentru acces ( acces pana la 1 februarie 2016 modificare, editare , salvare ) .

Mai am acces la baza de date Olx , am gasit un domp undeva la rusi si se confirma a fi real . Oricum poti verifica .

Pentru tine iti trimit cateva monstre gratuit sa nu crezi ca e teapa .

Plata se face prin BTC , 500 inainte escrow sau direct , restul dupa livrarea a jumate din cantitate .

Vand o singura data ca , clientul sa aiba exclusivitate asupra produsului, si asa pretul este forte mic, la 25% din valoare.

Cine este interesat sa lase detaliire de contact pe PM . De preferinta fara prostii rusesti cu extensia .ru , s-a inventat Tor Messenger ...

Mai vand si o baza de date cu clienti de la farmacii si clinici apx 200K noua si verificata pe 2015 .

PM pentru detalii.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...