ICEBREAKER101010 Posted January 3, 2016 Report Posted January 3, 2016 Salutare, Ma poate ajuta cineva cu un nume de program sau vreo metoda prin care sa pot downloada cursurile de pe siteul linuxacademy.com ?Am cont pe acel site dar se pare ca foloseste HLS cu login.IDM nu vrea sa downloadeze.Am incercat cu mai multe programe dar nu e ce trebuie: streaming video recorder, getflv, jaksta, replay media catcher, tigger rip.Multumesc! Quote
Che Posted January 3, 2016 Report Posted January 3, 2016 Tigger rip de care spui e acelasi lucru cu Rip Tigger, ca asta e cel mai bun ? Chiar nu merge ?Dar daca dai 12 si cu "Inspect element" mergi linie cu linie pe cod pana ajungi la video si poate se poate asa ? Quote
ICEBREAKER101010 Posted January 3, 2016 Author Report Posted January 3, 2016 Salut.Da este acelasi program.Am scris eu gresit si nu, nu merge.O sa incerc si cum ai zis tu.Dar pana atunci uite ce tip de link:https://videocdn.linuxacademy.com/vods3/_definst_/smil:box/cdnstore/modules/introduction-to-linux-ubuntu-14-desktop/250LinuxAcademy_IntroToLinux_Syllabus_v2.smil/chunk_ctaudio_cfm4s_ridp0a1r0_cinit_mpd.m4sSe pare ca e il ia fara hash-ul de login si probabil de aia nu il poate downloada.Probabil ca face un check ca sa vada daca esti logat sau nu.Ideea e ca sunt logat. Quote
scorpio2k2 Posted March 25, 2016 Report Posted March 25, 2016 (edited) 1. view source. 2. te duci pe randul care contine "var dashURL =" 3. inlocuiesti "manifest.mpd" cu chunklist_b1300000.m3u8 4. ffmpeg -i url_modificat -c copy numecurs.ts enjoy. Edited March 25, 2016 by scorpio2k2 Quote