Jump to content
unk0wn

Salutare tuturor

Recommended Posts

Posted

Salutare tuturor , inainte de toate as vrea sa laud schimbarea la site ...:D  e foarte buna ,  ma numesc .........am 26 de ani :) . de vre-o 1 luna de zile intru aproape zilnic pe site , mi se pare foarte educational din unele puncte de vedere ,  m-am inregistrat acum pentru a invata de la cei priceputi , nu o sa postez aiurea sau fara rost ,nici nu o sa deranjez in privat persoane ,  prefer sa "invat sa vorbesc" prima data si dupa aia sa mai apar cu cate un post daca o fi sau cu cate un comment.  Numa' bine tuturor , pace. :)

• Upvote 1
Posted

Bine ai venit! Ai o atitudine buna.

Poti sa dai mai multe informatii despre tine?

Ce speri sa gasesti aici si care e motivul pentru care te-ai inregistrat? 

Ce cunostiinte ai in domeniul IT (daca se aplica)?

Posted

@M2G  eiii ..mai multe informatii , cred ca sunt suficiente cate sunt ..nu sper sa gasesc nimic..pur si simplu mi se pare un site ok , adica decat sa ma uit la tv la emisiuni , sau sa intru pe facebook ( pe care nu il am) ,  prefer sa intru pe site'u asta sa citesc una alta...cunostintele mele in domeniu IT sunt aproape 0 (html si css , lucrurile de baza ) , nu mi-e rusine sa spun dar nici nu ma laud....incerc sa invat si eu ceva de la voi din ceea ce se poasteaza aici  . @.Breacker  sunt schimbari bune , sunt sigur ca sa muncit mult la asta si apreciez munca asta , am avut ocazia sa vad de cateva ori pe cineva care muncea la un proiect destul de complicat...:).. numa' bine , va apreciez.