mica1 Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 Citesc peste tot si, cate fire de iarba atatea pareri, m-am gandit sa intreb totusi. Vroiam sa merg pe varianta VPN -> VMware -> VPN -> Tor -> Dedicat, dar... multa lume fuge de tor acum asa ca am schimbat foaia si de la capat : bitvise, proxifier, vpn, dedicat, bitzvise, proxifier (daca e loc de imbunatatiri sau bat campi cu ceva, v-si fi recunoascatoare de sfaturi/critici - din asta invatam). Intrebarea mea : se merita sa inlocuiesc vpn cu quad vpn ? Am gasit foarte putine informatii legate de quad vpn, in mod evident ai de castigat dar nicaieri nu iti scrie si ce ai de pierdut. Va multumesc. 1 Quote
Nytro Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 VPN -> Tor -> VPS -> Tor -> VPN repetat de 2-3 ori! Asta mergand cu masca pe fata intr-un McDonalds si schimband adresa MAC! Apoi fugi in alt oras! Nu cred ca are rost sa mai spun ca trebuie sa iti faci alt buletin si cateva operatii estetice ulterior... 4 Quote
mica1 Posted February 7, 2016 Author Report Posted February 7, 2016 Am reverificat. Nup... nu am gresit, scire sus Discutii Generale > Discutii Incepatori. Crezusem ca am postat in alta categorie gen bancuri. Quote
Nytro Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 Nu cred ca faci lucruri atat de nasoale incat sa fie nevoie sa treci prin foarte multe layere de anonimizare. Un VPS/VPN cu Tor cred ca este de ajuns. Quote
mica1 Posted February 7, 2016 Author Report Posted February 7, 2016 (edited) iti multumesc de parere dar am nevoie de o conexiune cat se poate de sigura chit ca asta costa bani si neuroni. Intrebarea mea de baza ramane in picioare, se merita ca in succesiunea data sa vin cu quad vpn ? Multumesc Edited February 7, 2016 by mica1 ... Quote
hellhacker2 Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 Poti sa ai 1.000 de vpn-uri legate intre ele. Conteaza tara in care se afla VPN-urile. Depinde ce vrei sa faci cu ele Quote