nein Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 salutare as dorii sa fac un script asemantor pentru un magazin online , exemplu www.piatraonline.ro am auzit ca e custom.., pe ce platforma pot sa-l fac asemanator? va multumesc.. Quote
dev-master Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 Acesta este scriptul folosit pe acel site. http://www.teamshare.ro/servicii/teamshare-cms Quote
nein Posted February 9, 2016 Author Report Posted February 9, 2016 si o alta alternativa care ar fii? Quote
kidink Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 Îl poţi face pe oricare dacă te pricepi, PrestaShop, Magento, AbanteCart, ş.a.md. Quote
nein Posted February 9, 2016 Author Report Posted February 9, 2016 eu m-am gandit la un wordpress + woocomerce ce spui ? Quote
Matthew Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 2 minutes ago, nein said: eu m-am gandit la un wordpress + woocomerce ce spui ? La cate produse sunt pe site-ul ala cred ca merita sa iti investesti timpul in a invata o platforma dedicata e-commerce. Quote
kidink Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 2 minutes ago, nein said: eu m-am gandit la un wordpress + woocomerce ce spui ? Wordpress e în special un CMS pentru blogging, cel mai bine dacă e ceva de viitor şi merită să investeşti plăteşti pe cineva să îţi facă un site custom Quote