smbox Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 nu cred ca are rost sa ma laud cu ce stiu/ce nu stiu in acest topic.Aici doar trec si salut toti membrii RST-ului. deci salut la toata lumea !offtopic: e vreo problema daca folosesc proxy? acum nu sunt acasa dar cand ajung vreau sa o fac si m-am gandit mai bine sa intreb decat sa stau la mana oamenilor astia insetati dupa banuri Quote
loki Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 bine ai venit!Eu zic ca nu e problema, pe orice forum fiecare mesaj are IP-ul lui. Daca vrea cineva sa dea ban pe IP il va alege pe ala cu 79 sau cu 86. Quote
Hertz Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Salut si bn ai venit.E de ajuns sa postezi o singura data cu IP real Quote
smbox Posted April 26, 2008 Author Report Posted April 26, 2008 Salut si bn ai venit.E de ajuns sa postezi o singura data cu IP real da ,stiu asta dar cum am precizat mai sus nu eram acasa ..cum nu sunt nici acum asa ca nu ma intereseaza de ipurile de la sala sau din alta parte Quote