lilex Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 poate sa mi explice cineva ce a facut? si ce as putea face sa functioneze din nou, ptr ca s a facut mentenanta si nu mai reusesc sa folosesc exploitul 1 Quote
theandruala Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 16 minutes ago, lilex said: poate sa mi explice cineva ce a facut? si ce as putea face sa functioneze din nou, ptr ca s a facut mentenanta si nu mai reusesc sa folosesc exploitul Tu crezi ca mententanta aia a fost facuta degeaba? Daca si cheat engine-ul e complicat...eu zic sa-l joci corect. Quote
lilex Posted February 25, 2016 Author Report Posted February 25, 2016 19 hours ago, theandruala said: 19 hours ago, theandruala said: 19 hours ago, theandruala said: Tu crezi ca mententanta aia a fost facuta degeaba? Daca si cheat engine-ul e complicat...eu zic sa-l joci corect. Tu crezi ca mententanta aia a fost facuta degeaba? Daca si cheat engine-ul e complicat...eu zic sa-l joci corect. Tu crezi ca mententanta aia a fost facuta degeaba? Daca si cheat engine-ul e complicat...eu zic sa-l joci corect. nu ma pricep, de cateva saptamani am inceput sa ma joc prin cheat engine, dar iti garantez ca si unora cu mai multa experienta le va creea probleme in a mai folosi exploitul sau cel putin asta am inteles de la tipul care m a ajutat prima data sa folosesc programul. Quote
Webz Posted February 25, 2016 Report Posted February 25, 2016 Eu zic să te lași de jocuri de genu. 1 Quote
lilex Posted February 25, 2016 Author Report Posted February 25, 2016 2 hours ago, Webz said: Eu zic să te lași de jocuri de genu. eu spun sa fi on topic, dar apreciez sfatul. jocurile de genul sunt teribil de adictive..probabil vorbesti din proprie experienta Quote