wikedx Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 (edited) Salut mi-am facut un cont fake adica cu un nume inventat de mine si poze de pe google cu o fata sexy,am inventat si o pagina best of hot girls unde puneam zilnic poze cu fete sexy. Dar astazi m-am trezit cu contul inchis si imi cere imi verifice identitatea fiindca cred ca identitatea mea este falsa. Daca le trimit copie dupa buletinu meu si este de sex masculin are ceva? Mai am vreo sansa sa recuperez pagina? Acum sunt la etapa cand trebuie sa spun ce oameni apar in poze. Edited March 1, 2016 by wikedx Quote
stefi96 Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 cred ca contul e terminat..ti a dat cineva report Quote
wikedx Posted March 1, 2016 Author Report Posted March 1, 2016 9 minutes ago, stefi96 said: cred ca contul e terminat..ti a dat cineva report Am vorbit cu cineva despre o solutie,dar nu este tocmai buna si nu pot sa o spun daca intelegeti ce zic. Astept una optima! Quote
Rubaka Posted March 2, 2016 Report Posted March 2, 2016 Una optima, inafara de a falsifica un buletin, nu ai. Quote
wikedx Posted March 2, 2016 Author Report Posted March 2, 2016 9 minutes ago, Rubaka said: Una optima, inafara de a falsifica un buletin, nu ai. Aoleo ce subtil ai fost :))))) Quote
criss84 Posted March 2, 2016 Report Posted March 2, 2016 Te pot ajuta eu lasa-mi un mesaj cu id de jabber si vb in privat Quote
wikedx Posted March 2, 2016 Author Report Posted March 2, 2016 22 minutes ago, criss84 said: Te pot ajuta eu lasa-mi un mesaj cu id de jabber si vb in privat We have temporarily disabled account registration at the jabber. Scuze dar nu am cont.... Quote
Guest Posted March 3, 2016 Report Posted March 3, 2016 (edited) Asta depinde din mai multe bla bla. Pagina e facuta pe contul tau personal? Daca nu, santierul are mult de munca, gasesti oriunde. Precum eu! Edited March 3, 2016 by NETGEAR Quote