Che Posted May 24, 2016 Report Posted May 24, 2016 Salut ! As vrea sa stiu daca folosesc niste scripturi php care folosesc cURL, pe care le voi include intr-un site, voi putea sa hostez situl pe un server public gen hostgator, godaddy si care or mai fi sau nu imi da voie din motive de securitate ? Multumesc ! Quote
QuoVadis Posted May 24, 2016 Report Posted May 24, 2016 28 minutes ago, Che said: Salut ! As vrea sa stiu daca folosesc niste scripturi php care folosesc cURL, pe care le voi include intr-un site, voi putea sa hostez situl pe un server public gen hostgator, godaddy si care or mai fi sau nu imi da voie din motive de securitate ? Multumesc ! Nu ar trebui sa ai probleme, stiu unele platforme LMS/CMS care necesita curl enabled ca sa ruleze si sunt puse in Softaculous si de obicei e dat allow. Cei care ofera free hosting cateodata ii dau disable din motive de securitate insa in rest nu vei intampina probleme. P.S. - hostgator in 2016? 'dafuq.. printre cei mai expirati/penibili provideri 1 Quote
Che Posted May 24, 2016 Author Report Posted May 24, 2016 1 hour ago, aa7670 said: P.S. - hostgator in 2016? 'dafuq.. printre cei mai expirati/penibili provideri Ce recomanzi pentru hosting ? Multumesc ! Quote
QuoVadis Posted May 24, 2016 Report Posted May 24, 2016 26 minutes ago, Che said: Ce recomanzi pentru hosting ? Multumesc ! Depinde de tara unde vrei hostingul, necesitati, optiuni pe termen lung, scalability, etc. Descrie putin contextul. Quote
Che Posted May 24, 2016 Author Report Posted May 24, 2016 @aa7670 Mai multe situri, unele pentru afiliere si/sau google adsense, unul pentru o comunitate de gambleri, iar unele pentru filme de pe situri xxx luate cu iframe, nu hostate direct pe site. Quote
QuoVadis Posted May 24, 2016 Report Posted May 24, 2016 2 hours ago, Che said: @aa7670 Mai multe situri, unele pentru afiliere si/sau google adsense, unul pentru o comunitate de gambleri, iar unele pentru filme de pe situri xxx luate cu iframe, nu hostate direct pe site. E mai rentabil atunci sa-ti iei un VPS si sa le tii toate acolo. Vezi Digital Ocean. Quote