ProgressGA Posted May 31, 2016 Report Posted May 31, 2016 Salut,am un ALLVIEW X2 TWIN care de ceva timp a avut mai multe probleme,dar niciuna legata de socuri/cazaturi. Problema e ca nu mai functioneaza butonul de blocare si cel de VOL- si ca sa nu-l duc in garantie (din cate stiu daca-l duc in garantie la allview imi spun ca e de vina placa de baza,500RON reparatia sau daca nu mi-l trimit inapoi dar mai stricat ca inainte). Ma gandeam ca pot sa-l rootez si sa-i activez functia de double tap pentru a se deschide ecranul,stie cineva daca exista vreo setare/aplicatie care poate executa aceasta comanda fara root? Quote
theandruala Posted May 31, 2016 Report Posted May 31, 2016 Este o aplicatie, care se bazeaza pe senzorul de proximitate.Dai cu mana peste el si se deblocheaza ecranul https://play.google.com/store/apps/details?id=wolf.uit.com.unlockbywave O sa-ti cam manance din baterie... Quote
albastrel Posted June 1, 2016 Report Posted June 1, 2016 si dc nu il duci in service? sa iti repare problema? adica un service... ok ma refer Quote
ProgressGA Posted June 1, 2016 Author Report Posted June 1, 2016 7 hours ago, albastrel said: si dc nu il duci in service? sa iti repare problema? adica un service... ok ma refer Momentan ma descurc cu el si asa,+ ca sticla de pe spate e sparta si nu stiu cat o sa ma coste,presupun ca as putea sa o desprind de pe telefon,sa il decuplez de la baterie (ca la iphone) si sa vad exact ce are. Problema e ca nu stiu daca mai pot pune sticla inapoi,incerc sa fiu cat mai econom 21 hours ago, theandruala said: Este o aplicatie, care se bazeaza pe senzorul de proximitate.Dai cu mana peste el si se deblocheaza ecranul https://play.google.com/store/apps/details?id=wolf.uit.com.unlockbywave O sa-ti cam manance din baterie... Mananca si acum,dar nu prea ma joc pe el,problema e ca i-am scos si telefonul si contactele de pe ecranul principal,sa nu faca vreo boacana Aplicatia merge foarte bine,multumesc Quote
ProgressGA Posted June 1, 2016 Author Report Posted June 1, 2016 A aparut o alta problema acum: Am pus telefonul la incarcat,s-a stins si din greseala,cand era la incarcat am apasat VOL+ Stie cineva cum sa ies din recovery fara sa apas butonul POWER (butoanele fizice nu fac nimic in recovery) ? Quote
albastrel Posted June 1, 2016 Report Posted June 1, 2016 trebuie scoasa bateria ca sa iti lipesti spatele... iti iei dublu adeziv si pui pe marginea capacului in spate succes. Quote
Reebock Posted June 2, 2016 Report Posted June 2, 2016 Salut, daca nu te pricepi si mai bine sa nu il strici, il lasi sa se descarce singur complet, il pui din nou la incarcat si gata. Quote
ProgressGA Posted June 2, 2016 Author Report Posted June 2, 2016 18 minutes ago, Reebock said: Salut, daca nu te pricepi si mai bine sa nu il strici, il lasi sa se descarce singur complet, il pui din nou la incarcat si gata. L-am desfacut,dar tot fara rezultat cu butonul de power...ce ar trebui sa-i fac? Quote
infinite Posted June 2, 2016 Report Posted June 2, 2016 On 31.05.2016 at 9:06 PM, ProgressGA said: Salut,am un ALLVIEW X2 TWIN care de ceva timp a avut mai multe probleme,dar niciuna legata de socuri/cazaturi. Problema e ca nu mai functioneaza butonul de blocare si cel de VOL- si ca sa nu-l duc in garantie (din cate stiu daca-l duc in garantie la allview imi spun ca e de vina placa de baza,500RON reparatia sau daca nu mi-l trimit inapoi dar mai stricat ca inainte). Ma gandeam ca pot sa-l rootez si sa-i activez functia de double tap pentru a se deschide ecranul,stie cineva daca exista vreo setare/aplicatie care poate executa aceasta comanda fara root? Eu zic sa il duci la service in garantie. S-au mai dezvoltat astia de la allview, au devenit un brand mare in romania, nu mai fac chestii d-astea. Quote
Reebock Posted June 2, 2016 Report Posted June 2, 2016 Iti recomand sa il duci la un service sau chiar la garantie. Am incercat sa iti caut banda flexibila cu tastele de volum si power dar nu am gasit nimic din pacate. Quote