Jump to content
ProgressGA

Problema ALLVIEW

Recommended Posts

Posted

Salut,am un ALLVIEW X2 TWIN care de ceva timp a avut mai multe probleme,dar niciuna legata de socuri/cazaturi.

Problema e ca nu mai functioneaza butonul de blocare si cel de VOL- si ca sa nu-l duc in garantie (din cate stiu daca-l duc in garantie la allview imi spun ca  e de vina placa de baza,500RON reparatia sau daca nu mi-l trimit inapoi dar mai stricat ca inainte).

Ma gandeam ca pot sa-l rootez si sa-i activez functia de double tap pentru a se deschide ecranul,stie cineva daca exista vreo setare/aplicatie care poate executa aceasta comanda fara root?

Posted
7 hours ago, albastrel said:

si dc nu il duci in service? sa iti repare problema? adica un service... ok ma refer :)

Momentan ma descurc cu el si asa,+ ca sticla de pe spate e sparta si nu stiu cat o sa ma coste,presupun ca as putea sa o desprind de pe telefon,sa il decuplez de la baterie (ca la iphone) si sa vad exact ce are.

Problema e ca nu stiu daca mai pot pune sticla inapoi,incerc sa fiu cat mai econom :)

21 hours ago, theandruala said:

Este o aplicatie, care se bazeaza pe senzorul de proximitate.Dai cu mana peste el si se deblocheaza ecranul

https://play.google.com/store/apps/details?id=wolf.uit.com.unlockbywave

O sa-ti cam manance din baterie...

Mananca si acum,dar nu prea ma joc pe el,problema e ca i-am scos si telefonul si contactele de pe ecranul principal,sa nu faca vreo boacana ;))

Aplicatia merge foarte bine,multumesc :D

Posted

A aparut o alta problema acum:

Am pus telefonul la incarcat,s-a stins si din greseala,cand era la incarcat am apasat VOL+ 

Stie cineva cum sa ies din recovery fara sa apas butonul POWER (butoanele fizice nu fac nimic in recovery) ?

Posted
18 minutes ago, Reebock said:

Salut, daca nu te pricepi si mai bine sa nu il strici, il lasi sa se descarce singur complet, il pui din nou la incarcat si gata.

L-am desfacut,dar tot fara rezultat cu butonul de power...ce ar trebui sa-i fac?

Posted
On 31.05.2016 at 9:06 PM, ProgressGA said:

Salut,am un ALLVIEW X2 TWIN care de ceva timp a avut mai multe probleme,dar niciuna legata de socuri/cazaturi.

Problema e ca nu mai functioneaza butonul de blocare si cel de VOL- si ca sa nu-l duc in garantie (din cate stiu daca-l duc in garantie la allview imi spun ca  e de vina placa de baza,500RON reparatia sau daca nu mi-l trimit inapoi dar mai stricat ca inainte).

Ma gandeam ca pot sa-l rootez si sa-i activez functia de double tap pentru a se deschide ecranul,stie cineva daca exista vreo setare/aplicatie care poate executa aceasta comanda fara root?

Eu zic  sa il duci la service in garantie. S-au mai dezvoltat astia de la allview, au devenit un brand mare in romania, nu mai fac chestii d-astea.