manager2 Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Salut, cine cunoaste un programel cu tot cu src care pot sa criptez niste fisiere la un joc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager2 Posted June 3, 2016 Author Report Share Posted June 3, 2016 (edited) Just now, redcoder said: Abecedar se numeste, tu nu stii sa expui problema dar vrei rezolvare? Te-ai gandit sa faci si tu un +1 ? P.S: Daca nu ai inteles la ce ma refer nu mai da reply aiurea ca pari prea "idiot" Edited June 3, 2016 by manager2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager2 Posted June 3, 2016 Author Report Share Posted June 3, 2016 Just now, redcoder said: Vrei sa-ti arat in cateva minute ca esti paralel? Programel? Diminutive? Ce-l face programel ? Marimea? Deci un fisier de 1kb e un programel, unu de 1 mb e un program, am inteles. Ce inseamna src? Presupun ca sursa, in ce e scrisa sursa? Crezi ca poti sa criptezi un fisier .php cu un binder de .exe? Crezi ca stau in posturi? Am varsta ta vechime in aceasta comunitate, atac fraierii ce nu stiu sa puna o intrebare si sa expuna o problema, dintre noi doi nu stiu cine-i idiotul, dar eu sigur nu: eu stiu sa imi expun problemele si ofer toate detaliile, nu o ard ca un copil razgaiat, sunt foarte sigur ca nimeni nu a inteles ce vrei: ce joc? ce sursa? ce criptezi? fata de cine? crezi tu ca o sa mai functioneze jocul dupa criptare? Continuu? Se vede deja dupa limbajul tau cat de "idiot poti fi". Crezi ca-mi pasa mie de vechimea ta pe aceasta comunitate? Nu te mai baga in seama ca un handicapat ca nu am nevoie ce jignirile tale de "copil avortat" . Asa ca iesi draq si cauta-ti de treaba. 1 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark0 Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Dă-ne mai multe detalii. Despre ce joc e vorba, ce fișiere vrei să criptezi, cât plătești... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuoVadis Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 @manager2 - ia o pauza de o saptamana. Daca iti revizuiesti atitudinea si comportamentul esti binevenit inapoi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...