puskin Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 Cum sa faca ca o imprimanta HP sa scaneze(printeze) si elementele de siguranta acele benzi reflectorizante (ex. banda de pe timbru de tigari, de pe cd-uri..etc)??? Quote
veveritzu Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Iti zic eu cum faci... cumperi o imprimanta hp 690c de-aia din 92... iei cartuse scumpe.. si printezi pe hartia igienica... o sa-ti iasa sub forma de sul... daca vrei si achetul de tigari... faci upgrade la printer... intelegi?iar la scanare le faci cu indigou deasupra. vezi sa bagi 2-3 scobitori in scaner la sticla acolo sa stea deschis.P.S. daca s-ar putea asa simplu acum eram magnatul tutunului. Quote
baston Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Iti zic eu cum faci... cumperi o imprimanta hp 690c de-aia din 92... iei cartuse scumpe.. si printezi pe hartia igienica... o sa-ti iasa sub forma de sul... daca vrei si achetul de tigari... faci upgrade la printer... intelegi?iar la scanare le faci cu indigou deasupra. vezi sa bagi 2-3 scobitori in scaner la sticla acolo sa stea deschis.P.S. daca s-ar putea asa simplu acum eram magnatul tutunului.esty handicapat baaaa !!!solutya e ymprymanta cu LASER . Quote
loki Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 pai nu iti vede niciun scanner elementele respective. Solutia dupa printare: vopsea (sau serigrafie la o firma de articole publicitare: aia cu carti de vizita) Quote
blech Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Iti zic eu cum faci... cumperi o imprimanta hp 690c de-aia din 92... iei cartuse scumpe.. si printezi pe hartia igienica... o sa-ti iasa sub forma de sul... daca vrei si achetul de tigari... faci upgrade la printer... intelegi?iar la scanare le faci cu indigou deasupra. vezi sa bagi 2-3 scobitori in scaner la sticla acolo sa stea deschis.P.S. daca s-ar putea asa simplu acum eram magnatul tutunului.oricum suntem la offtopic (oricum nu fac post hunting) io zic ca retardatu asta de veverizu ar trebuii banat tinanad cont de modul sau de exprimare (si mai este si primul lui post) Quote