archerise Posted July 1, 2016 Report Posted July 1, 2016 Salut! Am primit niste casti, cumparate din afara, pe care as dori sa le contectez la pc, doar ca mufa nu-mi permite. Nu am cunostinte in domeniu, nu am mai vazut conectare de genul... Exista adaptoare? Quote
Sithalkes Posted July 1, 2016 Report Posted July 1, 2016 (edited) Aia este o casca de studio, conectorul ala se numeste xlr, insa in poza postata de tine mufa respectiva este de la microfon. Nu am vazut adaptoare la "mufe normale" de la conectorul acela. poti taia din cablu si monta o mufa jack normala, insa inainte sa le conectezi sa verifici impendanta si eventual polaritatea "difuzoarelor" din casti. Edited July 1, 2016 by Sithalkes Quote
archerise Posted July 1, 2016 Author Report Posted July 1, 2016 Modelul nu il cunosc, nu scrie absolut nimic pe ele. Sunt destul de solide, au cadru de metal. Initial, am crezut ca sunt pentru piloti, dar avand in vedere ca le primeam moka, nu puteam sa le refuz Alt cablu decat cel din poza nu mai au. Ma interesa strict un adaptor pentru 'mufa normala', nu vreau sa ma complic sa le tai. Multumesc pentru raspuns! Quote
LLegoLLaS Posted July 1, 2016 Report Posted July 1, 2016 (edited) cumperi un d-ăsta și lipești un cablu jack de el daca nu vrei sa tai. Edited July 1, 2016 by LLegoLLaS Quote