NullCode Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Poate ar trebui sa apara timpul cand a fost postat un "post " . Adica cand se da un reply sa apara cand a fost dat reply-ul si un "quick reply " ar fi bine . Oricum forumul este f frumos , succes in continuare Quote
Grunt Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Apare, dar ora nu e corecta, cel putin la mine. Uite in stanga fiecarui post, sub data inscrerii este inca o data+ora (a postului). Anyway, cred ca trebuie sa ma uit la setarile profilului meu, nu stiu de ce vad ora incorecta. Quote
NullCode Posted May 4, 2008 Author Report Posted May 4, 2008 he ai dreptate cu ziua ) deci niciodata nu am vazut postata ora/ziua acolo . Mai ramane doar o sugestie atunci ,sau mutata ziua/ora undeva dreapta sus la fiecare post . Quote
puskin Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Poate ar trebui sa apara timpul cand a fost postat un "post " . Adica cand se da un reply sa apara cand a fost dat reply-ul si un "quick reply " ar fi bine . Oricum forumul este f frumos , succes in continuarePai da nu apare?????nullcode:Dum Mai 04, 2008 11:13 amStatus:Grunt:Dum Mai 04, 2008 7:23 amStatus: Quote
NullCode Posted May 4, 2008 Author Report Posted May 4, 2008 uite-te un post mai sus am realizat si eu . Quote
loki Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 asa daca s-ar putea, un mesaj de warning: "Vezi tata ca raspunzi la unu de peste 1 an vechime, te jupoaie kenpaki" si atasat un windows friendly "accept, ignore, skip" Quote
loki Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 nu vreau sa deschid thread pe tema asta: ce s-a intamplat cu data posturilor? Numai cand esti logat se schimba in 0001pme4216ec9f de exemplu.O sa invie lumea topicuri vechi (sau se munceste la ce scrie mai sus?) Quote