albertynos Posted July 18, 2016 Report Posted July 18, 2016 Salut, Sa spunem ca am o sursa (oficiala) de unde pot achizitiona licente software la un pret redus. Acum stiu ca in RO ca si in alte tari...se prefera cele software cracked dar sunt si altii care vor sa de-a un ban si sa isi ia de o grija pe viitor. Eu de exemplu am 80% din software-ul instalat pe PC & laptop licentiat....restul sunt...well..povesti. Sunt Interesat daca preturi ca : 15 $ WIN 8.1 PRO OEM ar fi mult pentru piata noastra ?! Merge upgrade la 10..etc Pot trimite fizic sau licenta scanata..bineinteles prefer scanata....scap de pierdere de timp cu curieri si etc. 15 $ photoshop cs5 20$ autodesk 2014 Si altele.. Acronis, Windows server, corel, Office 2010, 2013, etc Cumpara romanii asa ceva sau poate e prea scump pentru piata noastra? Quote
Sandu Posted July 18, 2016 Report Posted July 18, 2016 Eu as cumpara, nu stiu de alti, iti dau un pont, cauta steam keys alea se vand cel mai bine in romania. Quote
albertynos Posted July 18, 2016 Author Report Posted July 18, 2016 Tnx de sfat...dar nu caut sa fac mari afaceri pe partea aceasta....doar a intervenit ocazia si am supplier...cu preturi ok zic eu...si vreau sa stiu daca s-ar vinde.. Quote
nSnoopy Posted July 18, 2016 Report Posted July 18, 2016 Inainte si eu eram adeptul software-urilor de filelist(cracked), insa de cateva luni bune am ajuns la concluzia ca ce e crack-uit nu e la fel de avantajos precum ce e original, pentru short-term merg cat de cat, dar pt long term nici gand(ma refer in special la programe de seo gen gsa/senuke/xrummer). La preturile alea cred ca ar merita, win8.1 la emag e peste 500 ron(125$). Quote