leaklife Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 (edited) // deleted Edited August 24, 2016 by leaklife 2 Quote
XbPor Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 Este cu dus si intors... - Nu se stie daca bani au fost in casa pe bune sau ... sunt in alta parte ( trebuie facuta dovada ca banii au fost acolo ) - trebuie sa se faca o dovada clara precum ca el a intrat in posesia acelei sume ( daca ieri nu avea de un ou si astazi si-a cumparat bmw ... este clar de unde are ... doar nu a castigat la loto ) - Ai foarte multe cai de atac si poti ataca decizia pana la inalta curte de justitie si casatie... - Nu ma pricep foarte bine la legislativ... dar daca esti din Bucuresti te pot pune in legatura cu un avocat ce eu am colaborat si a fost super si mega ok... Pe aici multi isi vor da cu parerea dar putin si cunosc... pareri sunt multe ... dar legea este alta... - Suma sa o recuperezi este tardiv... daca a cheltuit-o ramane sa iti de-a daca se decide... Cel mai bine nu cauta astfel de raspunsuri aici sau pe avocatnet.ro ci mergi in oras la tine la avocati si cerele parerea , sfatul si vezi cine te poate ajuta.... Nu pune la suflet ... vor fi destul de multi rautaciosi pe aici. 4 Quote
leaklife Posted August 24, 2016 Author Report Posted August 24, 2016 (edited) 3 hours ago, XbPor said: Este cu dus si intors... - Nu se stie daca bani au fost in casa pe bune sau ... sunt in alta parte ( trebuie facuta dovada ca banii au fost acolo ) - trebuie sa se faca o dovada clara precum ca el a intrat in posesia acelei sume ( daca ieri nu avea de un ou si astazi si-a cumparat bmw ... este clar de unde are ... doar nu a castigat la loto ) - Ai foarte multe cai de atac si poti ataca decizia pana la inalta curte de justitie si casatie... - Nu ma pricep foarte bine la legislativ... dar daca esti din Bucuresti te pot pune in legatura cu un avocat ce eu am colaborat si a fost super si mega ok... Pe aici multi isi vor da cu parerea dar putin si cunosc... pareri sunt multe ... dar legea este alta... - Suma sa o recuperezi este tardiv... daca a cheltuit-o ramane sa iti de-a daca se decide... Cel mai bine nu cauta astfel de raspunsuri aici sau pe avocatnet.ro ci mergi in oras la tine la avocati si cerele parerea , sfatul si vezi cine te poate ajuta.... Nu pune la suflet ... vor fi destul de multi rautaciosi pe aici. Multumesc de ajutor, dar sunt din Alba. // Edited August 24, 2016 by leaklife Quote
XbPor Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 Nu poti afira asta fara o dovada clara , te poti trezi la instanta cu ceea ce ai scris aici , 2: testul poligraf nu este considera proba sa ti mine de la mine , este doar un punct de ghidaj sa spun asa. Renunta sii la avocatnet si mergi la avocati din alba , mult mai bine Quote
crocodile46 Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 11 minutes ago, Gecko said: Te sfatuiesc sa pui intrebarea asta pe forumul avocatnet.ro. eu il sfatuiesc sa mearga la un avocat si sa explice problema. nu o sa gasesti rezolvare aici Quote