Nytro Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 Cateva intrebari legate de Visual Basic ... Intrebarile sunt sa va verificati , deci nu are rost sa cautati pe Google , sper sa va ajute sa va dati seama cat stiti . Astept raspunsuri pe PM pentru verificarea rezultatelor . E decat inceputul , vreau sa fac 30 de intrebari .1) Care e ordinea procedurilor apelate la deschiderea unui program ?a) Form_Activate , Form_Load , Form_Paint , Form_Initialize Form_Paint , Form_Load , Form_Initialize , Form_Activatec) Form_Initialize , Form_Load , Form_Activate , Form_Paintd) Form_Load , Form_Initialize , Form_Activate , Form_Paint2) Care e ordinea procedurilor apelate la inchiderea unui program ?a) Form_QueryUnload , Form_Unload , Form_Terminate Form_Unload , Form_QueryUnload , Form_Terminatec) Form_Terminate , Form_QueryUnload , Form_Unloadd) Form_Terminate , Form_Unload , Form_QueryUnload3) Ce proprietate e folosita pentru culoarea de fundal a Form-ului ?a) FillColor ForegroundColorc) BackgroundColord) BackColor4) Cum elimini o poza dintr-un PictureBox ?a) Picture1.Picture = vbNoPicture Picture1.Picture = LoadPicture(vbNoPicture)c) Picture1.Picture = LoadPicture("")d) Picture1.Picture = ""5) Cum ascunzi Form-ul la rulare ?a) Hide Me Me.Hidec) Unload Med) Me.WindowState = vbHide6) Cum se declara un o variabila de tipul string de lungime fixa (200) ?a) Dim nume As FixedString * 200 Dim nume As String(200)c) Dim nume As FixedString(200)d) Dim nume As String * 2007) Cum se declara o matrice bidimensionala ?a) Dim matrice[50][50] Dim matrice(50)(50)c) Dim matrice(2)[50]d) Dim matrice[2](50)8) Cum arata un ciclu For ?a) for(i=1;i<=100;i++) for(i=1,i<=100,i++)c) For i=1 To 100d) For i=1 , i+=1009) Cel fel de tip are o variabila al carei tip nu e precizat ?a) Unsigned Variantc) Integerd) Nici un tip Quote
puskin Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 1.C2.A3.C4.A5.B6.D7.B8.A9.DCe nota am luat????De fapt poti afisa la urma notele dupa mai multe postari... :wink: Quote
Nytro Posted May 11, 2008 Author Report Posted May 11, 2008 De la 1 la 10 , cu 1 punct din oficiu ... Nota 6 Quote
luyzette Posted July 24, 2008 Report Posted July 24, 2008 prea simple??eu stiu deabia ultimele 3 intrebari..restu cred ca le-am gresit..1-c2-c3-c4-a5-a6-c7-a8-a9-a.ce nota am luat? Quote