Jump to content
XbPor

Cumpar TRAFIC , ADULT SI NON-ADULT

Recommended Posts

Posted

Cumpar trafic adult si NON-ADULT

Indiferent de cantitate incepand de la 100 unici per zi - pana la 100.000 unici.

Traficul sa fie real ( exclus hitleap sau alte bazaconii )

Bugetul este negociabil in functie de cantitate

• Downvote 2
Posted (edited)

Bun , am dreptul la replica da? 

1: Traficul individului trebuia sa fie RO , sau provenit din Social Network ... pe un site de RO ( tot traficul respectivului fiind de cu totul alte tari - se va vedea in printscreen ) 

2: Site-ul sau este in Romana ... si intra doar chinezi ... sau turci etc...

3: Rata de respingere a fost de 73,21% 

4: Trafic pe acel website fiind nou a fost doar din partea lui

5: Riscand propriul meu website am decis sa renunt la serviciile individului.

6: Confirmarea de plata este urcata ( ulterior in ziua respectiva vazand rata de respingere si neavand legatura cu ceea ce sa discutat am facut o refuzare la plata )

7: Un transfer bancar din ING in orice alta banca dureaza intre 8-48H in functie de sedintele de compensare TransFOND si politica banci, in viziunea individului dureaza doar 30 de secunde... 

8: Doar transferul bancar dintr-o banca in aceasi banca se face oarecum instant.

9: In anuntul meu am spus ferm si clar exclus hitleap sau alte bazaconiiii

10: Ulterior nici nu m-am mai obosit de a discuta cu individul o data ce a incercat marea cu sarea.

11: Un simplu apel din partea respectivului la banca il lamurea

12: Tocmai de aceea nu accept plati cu paypal , fix pentru aceste lucruri si aspecte.

13: Si o ultima precizare: EU NU AM CERUT NICI UN TRAFIC IN AVANS , SI NICI 3 ZILE ( nu a rulat 3 zile ci doar aproximativ 30 de ore cred ) + Intr-un fel a fost mai bine :) dar ma repet NU I SA CERUT NIMIC IN AVANS.

14: Daca este nevoie se posteaza toata conversatia YM

REVIN in cateva secunde cu EDIT per post cu printscreen-urile

Statistica: jetus1.jpg

Transfer: jetus.jpg

Edited by XbPor
Posted (edited)

Anularea a fost facuta fix in ziua respectiva , doar cand am vazut rata de respingere de 91%

Ma repet: Nu stau de orice bazaconie ( traficul nu a fost livrat 3 zile ) ci doar pana in 30H cu indulgenta ) - Transfer facut dupa ora 17:00 se proceseaza in urmatoarea zi bancara , consulta amicul google te rog.

2: Trafic real ? ( NU )

3: Trafic social network ( NU )

4: Trafic RO ( NU )

Si prostul limbaj ce il ai pe YM.

5: Mai contrazis de la plata , la trafic la ce mai vrei tu ... sincer ... faptele vorbesc de la sine. 

End Of Disscusion

9. de
141(2,88 %)
23,40 %
33(1,96 %)
91,49 %

Edited by XbPor
Posted

1. Odata ce faci o anulare, anunti sa stiu sa fac si eu anularea. Tu si urmatoarea zi dupa ce au trecut cam 18-20 de ore de cand ai spus ca ai facut transferul bancar si ca o sa vina imediat si ca trebuie sa mai astept.

2,3,4.  Traficul este real, organic in mare parte. Ti-am prezentat site-ul de pe care iti aduc trafic, si nu te-a interesat de tari sau alte prostii, era vorba de cateva zile de proba sa vezi daca-ti convine sau nu.

Normal ca te fac retardat daca-mi postezi date personale publice pe forum

5. Normal ca te contrazic :) cand nu ai dreptate, si era vorba de 20euro din cate tin eu minte, de cand euro e 3.5? pacat ca nu-mi apare istoricul la YM sa postez cateva  printscreen-uri si eu. 

O zi buna, nu ma tiganesc. 

• Upvote 1