XbPor Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 Cumpar trafic adult si NON-ADULT Indiferent de cantitate incepand de la 100 unici per zi - pana la 100.000 unici. Traficul sa fie real ( exclus hitleap sau alte bazaconii ) Bugetul este negociabil in functie de cantitate 2 Quote
cataspy Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 Iti pot livra zilnic maxim 20.000 unici de pe 2 site-uri adult. Astept oferta ta! Quote
jetus Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Umbla cu vrajeala ... am inceput sa-i transfer trafic, a spus ca mi-a transferat banii au trecut 3 zile si inca nu au ajuns banii de la un transfer bancar 1 Quote
XbPor Posted September 2, 2016 Author Report Posted September 2, 2016 (edited) Bun , am dreptul la replica da? 1: Traficul individului trebuia sa fie RO , sau provenit din Social Network ... pe un site de RO ( tot traficul respectivului fiind de cu totul alte tari - se va vedea in printscreen ) 2: Site-ul sau este in Romana ... si intra doar chinezi ... sau turci etc... 3: Rata de respingere a fost de 73,21% 4: Trafic pe acel website fiind nou a fost doar din partea lui 5: Riscand propriul meu website am decis sa renunt la serviciile individului. 6: Confirmarea de plata este urcata ( ulterior in ziua respectiva vazand rata de respingere si neavand legatura cu ceea ce sa discutat am facut o refuzare la plata ) 7: Un transfer bancar din ING in orice alta banca dureaza intre 8-48H in functie de sedintele de compensare TransFOND si politica banci, in viziunea individului dureaza doar 30 de secunde... 8: Doar transferul bancar dintr-o banca in aceasi banca se face oarecum instant. 9: In anuntul meu am spus ferm si clar exclus hitleap sau alte bazaconiiii 10: Ulterior nici nu m-am mai obosit de a discuta cu individul o data ce a incercat marea cu sarea. 11: Un simplu apel din partea respectivului la banca il lamurea 12: Tocmai de aceea nu accept plati cu paypal , fix pentru aceste lucruri si aspecte. 13: Si o ultima precizare: EU NU AM CERUT NICI UN TRAFIC IN AVANS , SI NICI 3 ZILE ( nu a rulat 3 zile ci doar aproximativ 30 de ore cred ) + Intr-un fel a fost mai bine dar ma repet NU I SA CERUT NIMIC IN AVANS. 14: Daca este nevoie se posteaza toata conversatia YM REVIN in cateva secunde cu EDIT per post cu printscreen-urile Statistica: Transfer: Edited September 2, 2016 by XbPor Quote
jetus Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 si-n acelasi timp in care faci anulare, poti sa spui ca ai facut anularea si ca nu-ti convine nu dupa 3 zile Quote
XbPor Posted September 2, 2016 Author Report Posted September 2, 2016 (edited) Anularea a fost facuta fix in ziua respectiva , doar cand am vazut rata de respingere de 91% Ma repet: Nu stau de orice bazaconie ( traficul nu a fost livrat 3 zile ) ci doar pana in 30H cu indulgenta ) - Transfer facut dupa ora 17:00 se proceseaza in urmatoarea zi bancara , consulta amicul google te rog. 2: Trafic real ? ( NU ) 3: Trafic social network ( NU ) 4: Trafic RO ( NU ) Si prostul limbaj ce il ai pe YM. 5: Mai contrazis de la plata , la trafic la ce mai vrei tu ... sincer ... faptele vorbesc de la sine. End Of Disscusion 9. de 141(2,88 %) 23,40 % 33(1,96 %) 91,49 % Edited September 2, 2016 by XbPor Quote
jetus Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 1. Odata ce faci o anulare, anunti sa stiu sa fac si eu anularea. Tu si urmatoarea zi dupa ce au trecut cam 18-20 de ore de cand ai spus ca ai facut transferul bancar si ca o sa vina imediat si ca trebuie sa mai astept. 2,3,4. Traficul este real, organic in mare parte. Ti-am prezentat site-ul de pe care iti aduc trafic, si nu te-a interesat de tari sau alte prostii, era vorba de cateva zile de proba sa vezi daca-ti convine sau nu. Normal ca te fac retardat daca-mi postezi date personale publice pe forum 5. Normal ca te contrazic cand nu ai dreptate, si era vorba de 20euro din cate tin eu minte, de cand euro e 3.5? pacat ca nu-mi apare istoricul la YM sa postez cateva printscreen-uri si eu. O zi buna, nu ma tiganesc. 1 Quote
sandabot Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 https://tonic.com/ N-am testat, dar am auzit lucruri bune despre el, oferta tot soiul de traffic, ideea este sa alegi livrarea care-ti asigura tie o conversie. Quote
XbPor Posted September 2, 2016 Author Report Posted September 2, 2016 Perfect , multumesc , au fost postate dovezi de plata ale altora aici dar au fost sterse de moderatori Quote