mk7a Posted September 8, 2016 Report Posted September 8, 2016 (edited) Salut. Vad pe multe site-uri ce oferă servicii de găzduire alte platforme decât whmcs sau boxbilling. As vrea sa știu și eu ca sa nu mor prost ce platforma folosesc de exemplu Xservers sau altele de genul asta.(a nu se considera reclama, e singurul care mi-a venit în minte acum). De site-uri foarte mari nu întreb pentru ca știu ca folosesc platforme creeate de ei. Mulțumesc. Edited September 8, 2016 by mk7a Quote
aelius Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 Pai scrie ce au: "Pentru toate aceste trei pachete, panoul de control instalat este cPanel."; cPanel si plesk sunt cele mai raspandite. Quote
AGSQ Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 25 minutes ago, aelius said: Pai scrie ce au: "Pentru toate aceste trei pachete, panoul de control instalat este cPanel."; cPanel si plesk sunt cele mai raspandite. =))))))))))) Quote
aelius Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 1 minute ago, AGSQ said: =))))))))))) Stiu, nu are legatura cu subiectul. E vorba de o discutie pe un subiect paralel fara nicio legatura. E acceptat atata timp cat intrebarea e formulata atat de prost incat trebuie sa o citesti de 5 ori sa-ti dai seama ce vrea defapt. 1 Quote
mk7a Posted September 9, 2016 Author Report Posted September 9, 2016 (edited) Îmi cer scuze pentru formulare. Dar referindu-mă la ceva înafara de boxbilling și whmcs cred ca v-ați dat seama ce vreau sa spun. Vad pe multe site-uri platforme diferite de cele doua, și as fi interesat sa știu și eu câteva din ele. Am dat si un exemplu de site ce nu are whmcs și am întrebat ce platforma folosește. Sper ca acum m-am făcut înțeles, am vrut sa știu ce fel de platforma folosește acel site și altele asemănătoare pentru comenzi, facturare, etc. Ca sa întreb direct și la subiect: pe ce platforma e făcut site-ul Xservers? Aia vreau să știu că de acolo caut eu și altele. Edited September 9, 2016 by mk7a Quote
AGSQ Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 7 minutes ago, mk7a said: Îmi cer scuze pentru formulare. Dar referindu-mă la ceva înafara de boxbilling și whmcs cred ca v-ați dat seama ce vreau sa spun. Vad pe multe site-uri platforme diferite de cele doua, și as fi interesat sa știu și eu câteva din ele. Am dat si un exemplu de site ce nu are whmcs și am întrebat ce platforma folosește. Sper ca acum m-am făcut înțeles, am vrut sa știu ce fel de platforma folosește acel site și altele asemănătoare pentru comenzi, facturare, etc. Ca sa întreb direct și la subiect: pe ce platforma e făcut site-ul Xservers? Aia vreau să știu că de acolo caut eu și altele. Cel mai bun raspuns: Da-le mail si intreaba-i. 2 Quote