iulik Posted September 24, 2016 Report Posted September 24, 2016 (edited) Realizez website-uri (site de prezentare, magazine online, bloguri, portale web, ș.a.m.d) bazate pe platformele enumerate mai jos. Temele folosite pe platforma Wordpress le fac de la 0 sau iau și modific una de pe net la cerințele clientului. Stăpânesc următoarele cunoștiințe: Wordpress - Avansat Opencart - mediu/avansat Joomla - începător/mediu Drupal - începător/mediu PHP - începător/mediu SQL - începător/mediu Lasă-mi un PM cu site-ul pe care vrei să-l faci iar eu îți spun cât costă în funcție de cât de complicat este de făcut. Suportul îl ofer gratis, iar la un cost suplimentar pot sa ofer și domeniu+găzduire (resurse necontorizate, limită pe mail-uri)+ certificat ssl. Edited September 24, 2016 by ManutaDeAur 2 Quote
iulik Posted September 25, 2016 Author Report Posted September 25, 2016 On 9/24/2016 at 8:33 AM, Gecko said: Administrare, GUI. somerul din gecko vorbeste... in alta dezordine de idei: Front-end design, themes, user experience Back-end functionality & data organization Administrator tools & functions Optimization & caching Security Implementing new core WordPress features Theme and plugin code review Social features WordPress coding standards Custom post types and post formats Mobile themes 1 Quote
Robert1995 Posted September 25, 2016 Report Posted September 25, 2016 1 hour ago, ManutaDeAur said: somerul din gecko vorbeste... in alta dezordine de idei: Front-end design, themes, user experience Back-end functionality & data organization Administrator tools & functions Optimization & caching Security Implementing new core WordPress features Theme and plugin code review Social features WordPress coding standards Custom post types and post formats Mobile themes Te rog detaliaza unpic Implementing new core WordPress features Quote