ZeroDoi Posted October 20, 2016 Report Share Posted October 20, 2016 Salut, am nevoie de cineva care sa imi faca un script pentru un concurs de poze. " Intra omul pe site, completeaza un formular care sa contina, nume, telefon, email,cont fb, apoi dupa inregistrare sa primeasca un link. In link-ul respectiv vreau sa apara poza, putin text, iar undeva in parta stanga sau dreapta, topul lunii, primele 10 locuri cu poza si numar de voturi, in partea de admin, o lista cu toti participantii, cu nume, si telefon, si un buton de x pentru stergere, eventual de edit. Pe index vreau sa apara o lista cu primii 10 participanti, si undeva in josul paginii, castigatorii din lunile precedente.eventual un buton cu vezi castigatori din luna xxxx si acolo sa apara ... La final de luna vreau sa apara automat castigatorii in lista cu castigatori fara sa stau eu sa ii bag si sa se reseteze voturile la toti participantii." Rugamintea mare este ca sistemul de vot sa nu poata fi pacalit. ( cu iframe sau cu cacaturi de genul asta ) Design-ul este facut si este vorba despre un site auto ( editat ) Astept oferte de pret. ( nu ma intrebati de buget, cine se ofera sa il faca proiectul sa lase mesaj cu pretul doriti si in cat timp este gata. ) Plata o fac prin banca, paypal, sau cash pentru cei care sunt din Bucuresti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnixDevel Posted October 20, 2016 Report Share Posted October 20, 2016 cred ca te pot ajuta cu asta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroDoi Posted October 20, 2016 Author Report Share Posted October 20, 2016 daca imi spui si pretul, si in cat timp este gata ar fi super ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroDoi Posted October 22, 2016 Author Report Share Posted October 22, 2016 deci ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
postarifacebook Posted November 8, 2016 Report Share Posted November 8, 2016 Am eu ce-ti trebuie, scriptul e deja scris. formular de inscriere cu facebook care preia automat poza,mai are integrat si chat.. daca esti interesat da-mi un semn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroDoi Posted November 8, 2016 Author Report Share Posted November 8, 2016 un demo se poate ? ori aici ori in privat sa vedem despre ce este vorba. problema este ca pe mine ma intereseaza sa adauge omu poza cu masina lui, banuiesc ca scriptul preia poza de profil ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...