Terry.Crews Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 (edited) Salutare. Vreau sa cumpar o pagina cu 30.000 de like-uri si as vrea sa stiu cum sunt preturile. Pagina este despre o persoana publica din romania adica o vedeta, are circa 700-5000 de like-uri la o postare si cateva sute de distribuiri. Am intrebat care e pretul dar persoana respectiva vrea sa ii fac eu o oferta. Edited October 20, 2016 by Terry.Crews Quote
wikedx Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 54 minutes ago, Terry.Crews said: Salutare. Vreau sa cumpar o pagina cu 30.000 de like-uri si as vrea sa stiu cum sunt preturile. Pagina este despre o persoana publica din romania adica o vedeta, are circa 700-5000 de like-uri la o postare si cateva sute de distribuiri. Am intrebat care e pretul dar persoana respectiva vrea sa ii fac eu o oferta. Trebuie sa primim mai multe detalii,statisticile sunt importante.Daca ai o poza cu statisticile, posteaza poza aici(poti sa o pui cenzurata fara numele paginii). Quote
Terry.Crews Posted October 21, 2016 Author Report Posted October 21, 2016 11 hours ago, wikedx said: Trebuie sa primim mai multe detalii,statisticile sunt importante.Daca ai o poza cu statisticile, posteaza poza aici(poti sa o pui cenzurata fara numele paginii). https://imgur.com/a/jIdf9 Quote
wikedx Posted October 21, 2016 Report Posted October 21, 2016 7 hours ago, Terry.Crews said: https://imgur.com/a/jIdf9 100$ mai mult nu as da pe o asemenea pagina. 1 Quote
TheAnalyst Posted October 21, 2016 Report Posted October 21, 2016 pretul corect este sa nu o cumperi . Mai devreme sau mai tarziu o sa fie inchisa 2 Quote
D3mEnT Posted October 22, 2016 Report Posted October 22, 2016 Nu-ti sugerez s-o cumperi, din cauza numelui. Daca incerci sa-i schimbi numele, e posibil sa primesti "unpublished". Daca primesti report de la persoana reala (care are si profil/pagina verificat), instant dispare (ti-o sterge). Oricum ai da-o, e naspa! In alta ordine de idei, ca pret ~100-150 euro (depinzand de varsta/sexul fanilor). Quote